Flere “Gem som”-dialoger vises, når du opretter PDF fra plugins eller Bluebeam PDF-printer

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Problem

Udskrivning til Bluebeam PDF-printeren eller brug af et plugin vises i flere Gem som-dialogbokse, der vises for gamle udskriftsjob.

Årsag

De midlertidige filer, der er oprettet af printeren og plugins, fjernes ikke, efter PDF-filerne er oprettet. Disse midlertidige filer bør fjernes automatisk. En af grundene til, at disse filer kan blive liggende, er, at programmet blev startet med “Kør som administrator” og derefter udskrevet med Bluebeam PDF-printer. Fjern filerne ved at genstarte portovervågning (bbprint.exe).

Løsning

1. I Revu skal du gå til Revu > Administrator.
  2. Vælg fanen Printer.
  3. Vælg Ryd udskriftsjob.
  4. Under Overvågning port skal du vælge Stop og klikke på Genstart.
  5. Vælg Annuller, hvis Gem som-dialogboksen vises for alle gamle PDF-filer.
  6. Vælg OK.

Hvis meddelelserne om de gamle PDF-filer forsat vises efter genstart af portovervågningen, skal du følge nedenstående trin for at fjerne de midlertidige filer manuelt:

1. Åbn Bluebeam Administrator.
  2. Tryk på Windows + R.
  3. Indtast %programdata%\Bluebeam Software\Print Jobs i dialogboksen Kør.
    ProgramData-mappen er skjult som standard. Hvis mappen ikke er synlig, skal du følge trinnene på Microsofts supportwebsted for at vise skjulte filer.
  4. Slet alle .mxB– og .psB– filer i mappen.
  5. Åbn mappen mærket under dit brugernavn.
  6. Slet alle .mxB-og .psB filer i mappen.
  7. I Bluebeam Administrator skal du vælge fanen Printer.
  8. Under Overvågning port skal du vælge Stop og klikke på Genstart.

Fejlfinding

Revu 2018

Integrationer og plugins

Revu 20

Revu 21

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Oversigt

Dialogboksen “Gem som” for gamle PDF-filer vises, når du opretter en PDF-fil ved hjælp af plugins eller Bluebeam PDF-printeren.

Relevante produkter

Bluebeam Revu

Problem

Udskrivning til Bluebeam PDF-printeren eller brug af et plugin resulterer i flere Gem som-dialogbokse, der vises for gamle udskriftsjob.

Løsning

De midlertidige filer, der er oprettet af printeren og plugins, fjernes ikke, når PDF-filerne er oprettet. Disse midlertidige filer bør fjernes automatisk. En årsag til, at filerne bliver liggende, er, når et program startes med “Kør som administrator”, og du derefter udskriver på Bluebeam PDF-printeren. Genstart af portovervågning (bbprint.exe) bør fjerne filerne.

1. Vælg Start, og indtast Bluebeam Administrator.
  2. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  3. Klik på fanen Logføring, og klik på knappen Ryd midlertidige filer.
  4. Klik på fanen Printer.
  5. I afsnittet Overvågning port skal du klikke på knapperne Stop og derefter Genstart.
  6. Klik på Annuller, hvis Gem som-dialogboksen vises for alle gamle PDF-filer.
  7. Klik på OK.

Hvis meddelelserne om de gamle PDF-filer forsat vises efter genstart af portovervågningen, skal du følge nedenstående trin for at fjerne de midlertidige filer manuelt:

1. Åbn Bluebeam Administrator.
  2. Klik på fanen Logføring, og klik på knappen Gennemse .

Mappen %TEMP%\Bluebeam Software åbnes.

3. Slet alle .mbx– og .psb– filer i mappen.
  4. Åbn mappen C:\ProgramData\Bluebeam Software\Print Jobs\<dit brugernavn

Bemærk: ProgramData-mappen er normalt skjult som standard.Gør følgende, hvis du ikke kan se den:

I Windows 8.1 og 10: Klik på fanen Vis i Windows Explorer, og markér afkrydsningsfeltet Skjulte elementerNår dialogboksen Mappeindstillinger åbnes, skal du klikke på fanen Vis og derefter aktivere indstillingen “Vis skjulte filer, mapper og drev”.

I Windows 7.1 og Vista: Klik på Organiser > Mappe og Søgemuligheder.Når dialogboksen Mappeindstillinger åbnes, skal du klikke på fanen Vis og derefter aktivere indstillingen “Vis skjulte filer, mapper og drev”.

5. Slet alle .mbx– og .psb– filer i mappen.
  6. Gå tilbage til Bluebeam Administrator , og klik på fanen Printer.
  7. Klik på knapperne Stop og Genstart.

En Gem som-dialogboks bør ikke vises, og Gem som-dialogboksen for de gamle PDF-filer bør ikke vises igen.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Integrationer og plugins

Udskrivning til Bluebeam PDF-printeren eller brug af et plugin vises i flere Gem som-dialogbokse, der vises for gamle udskriftsjob.