Revu er ikke kompatibel med ARM-processorer

• Alle versioner af Revu

Problem

Efter installation af Revu på et system med ARM-baserede processorer oplever du fejl, registreringsfejl eller nedbrud, når du bruger softwaren.

Årsag

På nuværende tidspunkt understøtter Revu ikke ARM-processorer som dem, der findes i Surface Pro X. Hvis du vil have flere oplysninger om kompatibilitet med ARM-baserede systemer, kan du læse Microsoft FAQ om dette emne.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Fejlfinding

Kompatibilitet

Snapshot-værktøjet gør det muligt at kopiere tekst, raster eller vektordata fra din PDF-fil til udklipsholderen. Når du indsætter et snapshot i en PDF-fil (i Revu), bliver der oprettet et nyt vektoriseret billede, så du kan justere egenskaber såsom størrelse og farve. Hvis du vil beholde et snapshot som en markering, kan du også føje det til Tool Chest til senere brug.