Sådan udskrives pop op-kommentarer

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Med Udskriv pop op-vinduer i markeringsindstillinger kan du udskrive eventuelle udvidede pop op-markeringer i Revu. Sådan aktiverer du denne funktion:

1. Vælg Revu > Indstillinger.
  2. Vælg Værktøjer i venstre sidepanel.
  3. På fanen Markering skal du aktivere indstillingen Udskriv pop op-vinduer.
  4. Vælg OK.
  5. Åbn alle de pop op-kommentarer, du gerne vil have skal vises på den udskrevne side. Dobbeltklik på lukkede pop op-markeringer som Noter for at åbne dem.
  6. Når dine pop op-markeringer er synlige, skal du vælge Filer > Udskriv for at udskrive PDF-filen.

Sådan gør du

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Udskrivning

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Oversigt

Udskrivning af noter og pop op-vinduer fra Revu.

Relevante produkter

Bluebeam Revu

Problem

Kan jeg udskrive, hvor indholdet af mine noter er synligt?

Løsning

Ja, med Udskriv pop op-vinduer i markeringsindstillinger kan du udskrive eventuelle udvidede pop op-markeringer i Revu. Sådan aktiverer du denne funktion:

1. Klik på Indstillinger > Indstillinger, eller brug tastaturgenvejen Ctrl+K.
  2. Klik på Markering til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Udskriv pop op-vinduer.
  4. Klik på OK.
En liste over Revus tastaturgenveje er tilgængelig i menuen Hjælp og på vores websted.

Dobbeltklik på eventuelle noter eller andre markeringer, hvor du gerne vil have pop op-kommentarerne vist, og klik derefter på Udskriv (Ctrl+P) for at udskrive med disse pop op-vinduer synlige.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Udskrivning

Med Udskriv pop op-vinduer i markeringsindstillinger kan du udskrive eventuelle udvidede pop op-markeringer i Revu.