Dialogboksen "Gem som" vises aldrig, når jeg opretter PDF-dokumenter

Problem

Dialogboksen Gem som… vises aldrig, og der oprettes ikke en PDF-fil, når jeg udskriver til Bluebeam PDF-printeren , Bluebeam Stapler eller Bluebeam-plugin .

Du kan følge de relevante trin, der er angivet nedenfor, afhængigt af om du oplever problemet, når du bruger Bluebeam PDF-printer eller Bluebeam-plugin i et understøttet tredjepartsprogram.

Løsning

Problemer i forbindelse med Bluebeam PDF-printer

Hvis du opretter PDF-filer ved hjælp af Bluebeam PDF-printeren , Bluebeam Stapler-funktionen i Revu:

1. Åbn Bluebeam Administrator:

Åbn Bluebeam Administrator:I Windows 10 og 8.1 skal du klikke eller trykke på Start og skrive Bluebeam Administrator.ellerGå til Revu > Administrator fra Revus menulinje.
  2. Klik på fanen Printer i Bluebeam Administrator, og kontrollér , at felterne Bed om filnavn og Åbn i fremviser  er markeret.
  3. Højreklik på knappen Geninstaller printer, og klik på Afinstaller printer.
  4. Når printeren er blevet afinstalleret, skal du klikke på Geninstaller printer for at geninstallere den.
  5. I afsnittet Overvågning port, der er placeret nederst til højre på siden, skal du klikke på Genstart.
    Portovervågningen virker ikke, medmindre processen BBPrint.exe kører. Dette må ikke fjernes fra listen over startelementer.
  6. Klik på Anvend og OK for at anvende dine indstillinger, og luk Bluebeam Administrator.

Første gang, hvor du prøver at oprette en PDF-fil efter dette, ser du muligvis dialogboksen Gem som for tidligere PDF-konverteringer, der ikke blev fuldført. Du kan klikke på Annuller for at annullere de handlinger, som du ikke ønsker.

Problemer i forbindelse med Bluebeam-plugin

Hvis du bruger Bluebeam-plugin  til Office®, AutoCAD®, Navisworks®, Revit® eller SolidWorks®

1. Fuldfør de trin, der er angivet ovenfor i Bluebeam Administrator.
  2. Åbn filen i Office, AutoCAD eller SolidWorks.
  3. Klik på Bluebeam på båndet, og klik derefter på Skift Indstillinger.
  4. Kontrollér, at indstillingerne Bed om filnavn og Åbn i fremviser er markeret.
  5. Klik på Opret fil.
Første gang, hvor du prøver at oprette en PDF-fil efter dette, ser du muligvis dialogboksen Gem som for tidligere PDF-konverteringer, der ikke blev fuldført. Du kan klikke på Annuller for at annullere de handlinger, som du ikke ønsker.