Studio Enterprise udgår (EOL) med virkning fra 30. september 2024

Denne artikel blev ændret den 07/03/22 for at forlænge den officielle udløbsdato til den 30. september 2024.

Bluebeam har stoppet udviklingen af vores produkt Bluebeam Studio Enterprise. Bluebeam forpligtede sig for nylig til at bygge skybaserede løsninger, der leverer stærke funktioner, værktøjer og arbejdsgange, der er tilgængelige fra enhver enhed hvor som helst. For at investere i denne langsigtede vision har vi truffet beslutningen om at stoppe Studio Enterprise-produktet den 30. september 2024.

Fortsat funktionalitet

• Du har adgang til den endelige Studio Enterprise-programrettelse, som løser nogle problemer med ydeevnen. Kontakt support@bluebeam.com for at installere programrettelsen.
  • Du kan fortsætte med at bruge dine Studio Enterprise-licenser.
  • Revu 20 vil være den sidste klientversion, der understøtter Studio Enterprise.
    Vær opmærksom på, at visse Revu 20-funktioner ikke er kompatible med Studio Enterprise. Se afsnittet Incompatible Features with Revu 20 i Studio Enterprise End of Life Support Guide.
  • Selvom vi stopper udviklingen og nye salg af Studio Enterprise, vil vi levere en faseinddelt plan for teknisk support til kunder med aktiv vedligeholdelse.

Supportplan

Fra den 1. marts 2019 får Studio Enterprise-kunder, der har aktiv vedligeholdelse fra den dato, adgang til en faseinddelt supportplan:

Fase 1 (første år): marts 2019 – marts 2020 [produkt- og konfigurationskernesupport]

• Inkluderer adgang til teknisk support via e-mail og/eller opkald: konfigurationssupport, hjælp til installation af den sidste programrettelse, optimeringer.
  • Inkluderer ikke yderligere programrettelser, fejlrettelser, opdateringer osv.

Fase 2 (andet år): marts 2020 – marts 2021 [begrænset produktsupport]

• Support ydes til grundlæggende spørgsmål om arbejdsgange og funktioner (forbindelse, kørende tjenester osv.).

Fase 2-forlængelse (tredje år): marts 2021 – 30. september 2024 [begrænset produktsupport]

• Support til grundlæggende spørgsmål om arbejdsgange og funktioner (forbindelse, kørende tjenester osv.).
  • Support til Revu 20 tilføjet.

Efter 30. september 2024: ingen support

• Support vil ikke længere være tilgængelig.

Flere oplysninger om udgåede produkter

Se denne artikel for at få flere oplysninger om vores understøttede produkter/versioner.

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Opsætning

Studio Enterprise

Installation

Enterprise

Bluebeam har stoppet udviklingen af vores produkt Bluebeam Studio Enterprise. Få mere at vide om dine muligheder, og hvordan dette kan påvirke dit miljø.