Understøttede versioner og supportniveauer

Bluebeam tilbyder teknisk support på to niveauer: Kerne og Tidligere versioner, hvor den mest omfattende support tilbydes på vores nyeste produkter på de understøttede operativsystemer.

Se Bluebeam support til udgåede produkter (EOL) for at få mere at vide om produkter, der nærmer sig eller har nået udløbsdatoen for support.

Bluebeam skifter Revu fra licens- og vedligeholdelsesmodellen til en abonnementsmodel. Du kan få mere at vide i Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer.

Produkter med kernesupport

Teknisk kernesupport omfatter fejlfindingshjælp og besvarelse af spørgsmål om grundlæggende arbejdsgange og produktfunktioner via e-mail. Telefonsupport er tilgængelig for brugere med et Bluebeam-abonnement eller en aktiv vedligeholdelsesaftale.

En vedligeholdelsesaftale er en ekstra årlig service, der købes sammen med Revu 20 og ældre versioner. Vedligeholdelsesaftalen giver direkte adgang til vores erfarne tekniske supportteam via telefon og mail og gratis opgraderinger i et år fra købsdatoen.
Produkt/version Slutdato for udviklingsfase Udløbsdato for support
Bluebeam Cloud Ikke relevant Ikke relevant
Revu 21 Ikke relevant Ikke relevant
Revu 20 Ikke relevant Ikke relevant
Studio Prime September 2021 Ikke relevant
Revu til iPad Ikke relevant Ikke relevant
Vu til iPad Ikke relevant Ikke relevant
Produkter med kernesupport, som endnu ikke har afsluttet udviklingsfasen, modtager stadig regelmæssige udgivelsesopdateringer og fejlrettelser.

Tidligere produktversioner med support

Teknisk support på tidligere versioner omfatter besvarelse af spørgsmål om grundlæggende arbejdsgange og produktfunktioner via e-mail.

Du kan finde flere oplysninger om supportretningen for tidligere versioner og/eller udgåede produkter ved at besøge vores Ofte stillede spørgsmål om EOL. Brugere af Studio Enterprise skal gå til Studio Enterprise End of Life Support Guide.
Produkt/version Slutdato for udviklingsfase Udløbsdato for support
Studio Enterprise Marts 2019 30. september 2024

Produkter uden support

Følgende produkter har overskredet deres slutdato for support og er ikke længere berettiget til teknisk support. Imidlertid forbliver artikler, vejledninger osv. tilgængelige på vores side som en ressource. Klik her for at søge efter et produkt i vores vidensbase.

Produkt/version Slutdato for udviklingsfase Udløbsdato for support
Revu 2019 August 2020 28. juni 2023
Revu 2018 October 2019 28. juni 2023
Revu 2017 og ældre Marts 2018 28. juni 2023
Vu 2017 og ældre Marts 2018 28. juni 2023
Drawings Februar 2022 21. marts 2023
Project Rover April 2022 31. oktober 2022
Revu til Mac Marts 2019 1. marts 2020
Bluebeam Q September 2015 18. februar 2020

Du kan finde flere oplysninger om de tilgængelige supportmuligheder på vores side Oversigt over tekniske tjenester.

Meddelelser

Revu 21

Bluebeam Cloud

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Revu til Mac 1

Revu til Mac 2

Studio Enterprise

Drawings

Udgåede produkter

Tidligere versioner

Installation

Få mere at vide om understøttede versioner og supportniveauer for Bluebeam-produkter.