Revu 21 IT Admin Resources

Ressourcer om Revu 21 til IT-administratorer

Mangler du flere oplysninger om implementering af den nyeste version af Revu? Besøg følgende vejledninger for at få mere at vide om, hvordan du implementerer og administrerer licenser og abonnementer til navngivne brugere, der giver alt-i-én-adgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud.

Jeg har brug for ressourcer til forberedelse af implementering, før jeg skifter til abonnement.

Implementeringsvejledning

Lær alt det, du skal vide, før du implementerer Bluebeam-abonnementer og licenser til navngivne brugere.

Jeg vil implementere Bluebeam-software i hele min organisation.

Implementeringsvejledning for Revu 21

Download implementeringspakkerne, og lær, hvordan du implementerer nyeste version af Revu i hele din organisation.

Jeg vil administrere Bluebeam-softwaren efter implementering.

Administrationsvejledning for Revu 21

Administrationsvejledningen er din daglige guide til administration af Revu 21-installationer. Den hjælper dig med eventuelle ændringer, du skal foretage i dine Revu-installationer efter en implementering.

Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement

Få mere at vide om, hvordan du administrerer din organisations abonnementer og brugere i vores nye licensstyringssystem.

Find alt, hvad du har brug for til at implementere og administrere Bluebeam Revu-abonnementer på din brugerbase med vores IT-administratorressourcer til Revu 21.