De nieuwste Bluebeam-plug-in voor uw CAD-software installeren

Van toepassing op:
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

U hebt Revu CAD of eXtreme geïnstalleerd, maar ziet de Bluebeam-plug-in niet in uw installatie van AutoCAD®, Revit®, Navisworks®, SketchUp® Pro of SolidWorks®.

Oplossing

De plug-ins voor AutoCAD, Revit, Navisworks en SolidWorks zijn inbegrepen bij Revu CAD en eXtreme. Revu Standard bevat deze plug-ins niet, maar u kunt toch PDF-bestanden aanmaken door vanuit deze toepassingen af te drukken naar de Bluebeam PDF-printer.Kijk voordat u de plug-in activeert in de Compatibilieitsgrafiek om te zien of uw versie van Revu de geïnstalleerde versie van uw CAD-software ondersteunt. Als dat zo is, volg dan onderstaande stappen:
Uw CAD-software moet één keer worden uitgevoerd via het huidige Windows-account voordat de Bluebeam-plug-in daarin geladen kan worden.
  1. Sluit uw CAD-software, als die geopend is.
  2. Open de Bluebeam Administrator :

In Windows 10 and 8.1, click or press Start and type Bluebeam Administrator.

-Or-

Go to Revu > Administrator  from the Menu bar.

3. Klik op het tabblad Invoegtoepassingen.
  4. Selecteer het vakje voor uw software en klik op OK.
  5. Herstart AutoCAD.

Als het selectievakje AutoCAD al geselecteerd is:

1. Open de Bluebeam Administrator :

In Windows 10 and 8.1, click or press Start and type Bluebeam Administrator.

-Or-

Go to Revu > Administrator  from the Menu bar.

2. Deselecteer het selectievakje en klik op Toepassen. Sluit de Administrator niet.
  3. Start AutoCAD. Sluit deze meteen weer zodra het is opgestart.
  4. Ga terug naar de Bluebeam Administrator.
  5. Selecteer het selectievakje AutoCAD en klik op OK.
  6. Start AutoCAD opnieuw op en sluit Bluebeam Administrator.

Revu 2019

Revu 2017 & ouder

Revu 20

Revu 2018

Problemen oplossen

Volg deze stappen om het eigendom van een Studio-sessie over te dragen en individuele of groepsmachtigingen te bewerken voor een Bluebeam Studio-project.