Installatiehandleiding Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
In deze gids wordt beschreven hoe u Revu op een enkele computer installeert. Als u een IT-beheerder bent en Revu op meerdere computers wilt implementeren, raadpleeg dan de IT-beheerdersgids.

Checklist voor installatie

• Update Windows: controleer uw Windows-updates en start uw computer eventueel opnieuw op. Als u dit niet doet, kan dit problemen veroorzaken met de installaties van .NET Framework en Revu.
  • Sla uw werk op en sluit alle programma’s. Het systeem moet mogelijk opnieuw worden opgestart om de installatie te voltooien. Als u Studio gebruikt, check dan alle projectbestanden in en upload openstaande sessie-items voordat u een upgrade uitvoert om mogelijke gegevensconflicten tussen versies te voorkomen. Klik hier voor meer informatie over het in overeenstemming brengen van wijzigingen.
  • Wilt u uw bestaande Revu-installatie behouden? Bepaal dan of u een zij-aan-zij-installatie nodig heeft.

Revu installeren

1. Ga naar ons downloadcentrum voor de nieuwste versie van Revu:
    Als u Revu 2019 of lager wilt installeren, ga dan naar het downloadarchief.
  2. Open het installatiebestand van Revu dat u hebt gedownload via het Downloadcentrum.
  3. Als het dialoogvenster InstallShield Wizard wordt weergegeven, selecteert u de gewenste taal en klikt u op Volgende.
    Foto installatievenster
    Selecteer uw taal in het keuzemenu.
  4. Als u reeds een eerdere versie van Revu hebt geïnstalleerd (Revu 2016 en nieuwer), kan het dialoogvenster Installatie-opties verschijnen.
    • Klik op Upgrade als u uw huidige software wilt bijwerken naar de nieuwste versie (bijv. Revu 2019 naar Revu 20.)
    • Klik op Zij-aan-zij als u een nieuwe versie van Revu installeert om uit te proberen voordat u deze aanschaft. Op deze manier kunt u beide versies van Revu behouden op uw computer.

Foto installatievenster met installatie-opties
    Kies een installatieoptie als u al een eerdere versie van Revu heeft geïnstalleerd.
  5. Klik op Installeren nadat u uw keuze heeft gemaakt.
  6. Als de Bluebeam-registratie verschijnt, voert u het serienummer en de productsleutel in die op het licentiecertificaat staan dat bij de aankoop vanuit registration@bluebeamops.com naar uw e-mailadres is gestuurd.
    Foto dialoogvenster registratie
    Voer uw serienummer en productsleutel in om Revu te registreren of selecteer Als proefversie gebruiken.
  7. Klik op Registreren. Als u nog geen licentie hebt aangeschaft of als u de registratie een andere keer wilt doen, klikt u op Als proefversie gebruiken.
  8. Klik in het laatste dialoogvenster van de installatie op Voltooien. Start Revu of Bluebeam Administrator niet op voordat u op Voltooien hebt geklikt en het installatievenster is gesloten.

De installatie is nu voltooid. Mogelijk moet u Windows opnieuw opstarten voordat u doorgaat. Sla uw werk op en sluit eventuele toepassingen voordat u opnieuw opstart.

Problemen oplossen

Zie Revu registratiefouten voor een lijst met algemene oplossingen voor hulp bij mogelijke fouten tijdens het registratieproces. Neem contact met ons op voor verdere hulp bij installatie en registratie als een probleem aanhoudt.