Upgrade naar de nieuwste versie van Revu

• Alle versies van Revu

Over upgrades

Bij een upgrade gaat u van de ene grote versie van Revu naar de volgende grote versie van Revu. Van Revu 2018 naar Revu 2019 gaan wordt bijvoorbeeld als upgrade beschouwd. Als u uw licentie van Revu een upgrade geeft, dan ontvangt u een nieuw serienummer en productsleutel. Daarna downloadt en installeert u de nieuwste versie van Revu en registreert u deze. Upgrades worden doorgaans aangeschaft, behalve voor gebruikers met actief Onderhoud.

Upgrades vs. updates

Een upgrade is niet hetzelfde als een update. Een update is een softwarepatch die bug fixes en andere kleine verbeteringen verzorgt. Als u bijvoorbeeld van Revu 2018.5 naar Revu 2018.6 gaat, dan wordt dit beschouwd als update. Updates zijn gratis en onderdeel van uw licentie. U kunt Revu een update geven door naar Help > Controleren op updates te gaan. Zie Revu updaten voor meer informatie.

Uw licentie een update geven

Hoe u uw licentie van Revu een update geeft is afhankelijk van of u actief Onderhoud hebt of een open licentie. Houd er rekening mee dat alleen accounteigenaars of licentiebeheerders een licentie van Revu een upgrade kunnen geven. Voor stap-voor-stap instructies selecteert u het tabblad dat op u van toepassing is.

Als uw licentie actief onderhoud heeft
Als uw licentie actief onderhoud heeft, dan kunt u gratis een upgrade uitvoeren naar de nieuwste versie van Revu. Om uw upgrade te claimen, gaat u naar de pagina zelf upgrade uitvoeren. Houd uw serienummer en productsleutel bij de hand. Weet u niet waar u dit kunt vinden?

Voordat u een upgrade uitvoert, checkt u alle projectbestanden in en uploadt u alle in behandeling zijnde sessiemarkeringen. Bekijk ook de compatibiliteitsgrafiek om ervoor te zorgen dat de nieuwste versie van Revu wel binnen uw toepassingen uitgevoerd kan worden.

Uw licentie een upgrade geven:

1. Ga naar de pagina zelf een upgrade uitvoeren.
  2. Voer uw serienummer, productsleutel en e-mailadres in.
  3. Klik op Geschiktheid controleren.
  4. Als u in aanmerking komt voor een upgrade, selecteert u Licentie upgraden.

Uw licentie is geüpgrade. Controleer uw e-mail op uw nieuwe licentiecertificaat met een nieuw serienummer en productsleutel.

Als uw licentie niet voorzien is van onderhoud
Als uw licentie geen actief onderhoud heeft of het onderhoud is vervallen, kunt u toch tegen een gereduceerde prijs een upgrade aanschaffen. Ga naar de Bluebeam Webwinkel om een upgrade aan te schaffen. U komt in aanmerking voor een gratis upgrade als u geen onderhoud hebt en Revu hebt aangeschaft binnen 30 dagen na een grote release.

Voordat u een upgrade uitvoert, checkt u alle projectbestanden in en uploadt u alle in behandeling zijnde sessiemarkeringen. Bekijk ook de compatibiliteitsgrafiek om ervoor te zorgen dat de nieuwste versie van Revu wel binnen uw toepassingen uitgevoerd kan worden.

Uw licentie een upgrade geven:

1. Ga naar de Bluebeam Webwinkel.
  2. Selecteer een product of klik op Kopen.
  3. Klik op Een upgrade uitvoeren van een oudere versie van Revu.
  4. Stel het aantal seats in dat je wilt upgraden en klik op Toevoegen.
  5. Volg de opdrachten op het scherm voor onderhoud- en trainingsopties.
  6. Klik op Naar de kassa.
  7. Meld aan met uw account of maak een nieuw account aan.
  8. Voer het serienummer van uw huidige licentie in. Weet u niet waar u dat kunt vinden?
  9. Voltooi uw aankoop door de opdrachten op het scherm te volgen.

Uw licentie is geüpgrade. Controleer uw e-mail op uw nieuwe licentiecertificaat met een nieuw serienummer en productsleutel.

Gebruikers met een open licentie
Als gebruiker met een open licentie komt u in aanmerking voor een gratis upgrade naar een nieuwere versie van Revu. U kunt uw Revu-licentie altijd upgraden door een nieuw serienummer en productsleutel op te vragen vanuit de Bluebeam Gateway. Houd er rekening mee dat alleen accountbeheerders een licentie kunnen upgraden.

Voordat u Revu een upgrade geeft, checkt u alle bestanden in en uploadt u eventuele in behandeling zijnde sessiemarkeringen. Bekijk ook de compatibiliteitsgrafiek om ervoor te zorgen dat de nieuwste versie van Revu wel binnen uw toepassingen uitgevoerd kan worden.

Uw nieuwe productsleutel ophalen:

1. Meld aan bij de Bluebeam Gateway.
  2. Selecteer uw account.
  3. Klik op Revu-licenties beheren.
  4. Klik op een serienummer om de pagina met details te zien voor de licentie van de seat.
  5. In het tabblad Open licenties kopieert u de nieuwe productsleutel.

Nu kunt u de nieuwste versie van Revu registreren. U kunt hetzelfde serienummer als voorheen gebruiken, maar u moet wel uw nieuwe productsleutel invoeren. Zie voor meer informatie de Bluebeam Gateway gids.

Vervolgstappen: Installeer en registreer Revu

Nu u uw licentie hebt geüpgrade, is het tijd om Revu te installeren en registreren. U vindt gedetailleerde instructies in de Revu installatiegids en de pagina Revu registratie.Als u Revu inzet op meerdere computers, raadpleegt u de pagina Revu inzetten.

Nog vragen?

Neem contact op met ons licentieteam.

Ervaart u traag renderen van documenten of een trage interface nadat u Revu hebt bijgewerkt? Lees hier hoe u de instellingen kunt bewerken en de prestaties kunt verbeteren.