De SharePoint-integratie-app installeren

Dit artikel is van toepassing op:

• Revu 20.1 en hoger

Over de nieuwe SharePoint-integratie

Bluebeam heeft een nieuwe SharePoint-integratie geïntroduceerd waarmee elke moderne webbrowser direct in Revu PDF’s kan openen. Om de integratie te gebruiken, moet een app op de SharePoint-site zijn geïnstalleerd die de optie Openen in Revu biedt wanneer PDF’s zijn geselecteerd. De app is beschikbaar als extensie of als add-in.

De extensie en add-in opties vergelijken

Om u te helpen bepalen welke optie bij u past, staan in de onderstaande tabel de verschillen tussen de extensie en de add-in. De extensie is de aanbevolen oplossing, tenzij de specifieke SharePoint-installatie niet aan de eisen voldoet.

SharePoint-extensie

• Ondersteund in SharePoint 2019 en nieuwer op locatie, inclusief SharePoint Online (Office 365).
  • Vereist dat de SharePoint locatie de moderne ervaring (moderne UI) gebruikt.
  • Ondersteunt het selecteren van enkele en meerdere bestanden om meerdere bestanden tegelijkertijd te openen in Revu.
  • Verspreid in een bestand genaamd Bluebeam.OpenRevuExtension.sppkg
  • Als u de functie Openen in Revu gebruikt, blijft de browser op dezelfde pagina en wordt Revu geopend.
  • Wordt gebouwd met het nieuwere SharePoint Framework (SPFX).

SharePoint add-in

• Ondersteund in SharePoint 2019 en nieuwer, inclusief SharePoint Online (Office 365).
  • Ondersteunt Classic SharePoint en moderne ervaring (moderne UI).
  • Ondersteunt het openen van één bestand tegelijkertijd in Revu (niet meerdere bestanden).
  • Verspreid in een bestand genaamd Bluebeam.OpenRevuAddIn.app
  • Als u de functie Openen in Revu gebruikt, wordt de gebruiker tijdelijk weergegeven op een ladingspagina Openen in Revu. Zodra het bestand naar Revu wordt gestuurd, wordt de eerdere SharePoint-weergave hersteld.
  • Gebouwd met de verouderde methode voor het aanmaken van SharePoint-apps.

Eisen van de klant

Om de SharePoint-integratie te gebruiken, wordt van gebruikers gevraagd om Revu 20.1 of hoger te installeren. De integratie wordt ondersteund in alle moderne browsers, zoals Edge, Chrome en Firefox.

Het installatieprogramma van Revu installeert een aangepaste protocolhandler in de klantregistratie. Deze is verantwoordelijkvoor het doorsturen van het verzoek van de browser naar Revu. Als deze registratiesleutel corrupt raakt, dan wordt de handler opnieuw aangemaakt als u Bluebeam Revu deïnstalleert en opnieuw installeert.

De SharePoint-integratie-app installeren

Dit proces vereist extra privileges op de SharePoint-server en moet door uw SharePoint-beheerder worden uitgevoerd.

De app zou moeten worden geïnstalleerd als extensie of add-in; niet als beide. U kunt de pakketbestanden van de app downloaden vanuit het Enterprise installatiepakket

Selecteer hieronder uw versie van SharePoint voor gedetailleerde installatie-instructies:

Om de SharePoint-integratie te kunnen implementeren moet u ook de openbare CDN inschakelen op tenantniveau. Zie voor gedetailleerde instructies over hoe u dit doet de online SharePoint-instructies.

Na de installatie

Nadat de verandering op de SharePoint-site is doorgevoerd, wordt er een knop Open in Revu weergegeven op de commandobalk wanneer u een pdf selecteert in de lijst Documenten. Dezelfde optie is beschikbaar in het contextmenu, wanneer u met de rechtermuisknop op een pdf klikt. Nadat u de SharePoint-app hebt geïnstalleerd, leest u De SharePoint-integratie in Revu gebruiken om te zien hoe u deze gebruikt.

Als u na installatie met de rechtermuisknop op een SharePoint-bestand klikt, maar niet de optie Openen in Revu ziet, wist u de cache van uw browser en probeert u het opnieuw.

Omdat de app apart is van Revu, hoeft SharePoint niet telkens te worden bijgewerkt als een nieuwe versie van Revu wordt geïnstalleerd, tenzij een gewenste functionaliteit is toegevoegd aan de nieuwere versie van de app.

Configuratie

How-to

Revu 20

Studio Enterprise

Integraties & Plug-ins

Implementatie

Installatie

Bluebeam heeft een nieuwe SharePoint-integratie geïntroduceerd waarmee elke moderne webbrowser direct in Revu pdf’s kan openen. Om de integratie te gebruiken, moet er een app op de SharePoint-site zijn geïnstalleerd die de optie Openen in Revu biedt wanneer pdf’s zijn geselecteerd. Lees hier hoe u de app kunt installeren.

Revu 20

How-to

Implementatie

Configuratie

Indien nodig kunt u uw Studio-regio wijzigen in regio’s buiten de VS.