Vanlige spørsmål om Bluebeam Cloud

Denne artikkelen gjelder:

• Bluebeam Cloud

En nett-/appløsning er inkludert med hver nye abonnementsplan (dvs. Basics, Core eller Complete), Bluebeam Cloud for samarbeid om tegninger og for å fullføre prosjektarbeidsflyt på sparket.

Denne oversikten over vanlige spørsmål hjelper deg å komme i gang med Bluebeam Cloud. For mer generelle spørsmål om abonnementsbaserte Bluebeam-løsninger, se våre Vanlige spørsmål om Bluebeam-abonnement.

Hva er Bluebeam Cloud?

Bluebeam Cloud, en pakke med skybaserte løsninger spesialbygd for AECO-industrien, følger med et abonnement på Revu 21. Ved å bruke Bluebeam Cloud vil du kunne kommentere og samarbeide om prosjektdokumenter, i tillegg til å administrere punch-, RFI- og innsendingsarbeidsflytene dine.

Hva skjedde med Project Rover?

Project Rover-funksjonalitet er integrert i Bluebeam Cloud. Denne overgangen gjenspeiler vår fortsatte investering i ny infrastruktur og teknologi hos Bluebeam og vil bidra til en fullstendig sky- og datasentrisk portefølje.

Er det ulike tilgangsnivåer for brukere i et prosjekt?

Ja. Det er tre tilgangsnivåer i Bluebeam Cloud: Admin, Member og Viewer. En brukers tilgangsnivå tildeles når de inviteres til et prosjekt og definerer hva denne brukeren kan gjøre i prosjektet.

Visse tillatelsesnivåer er kun tilgjengelige i henhold til abonnementsplanen. Klikk her for å få mer informasjon om Bluebeam Cloud-funksjonene som er tilgjengelige for hvert abonnement.
Er det en grense for antall brukere som kan inviteres til et prosjekt?

For øyeblikket kan opptil 25 brukere inviteres til et prosjekt. Du kan fjerne brukere etter behov for å unngå å maksimere grensen.

Kan eierskap til et prosjekt overføres?

Du kan legge til flere administratorer til et prosjekt, men den som opprettet prosjektet forblir eieren av det.

Hvordan laster jeg opp tegningene mine til Bluebeam Cloud?

Du kan laste opp hvilken som helst PDF-tegning til Bluebeam Cloud fra en lokal enhet, eller importere PDF-er gjennom en av integrasjonene våre. Vær oppmerksom på at denne funksjonen kun støttes på nettappen for øyeblikket.

Lær hvordan du optimaliserer tegningene dine for Bluebeam Cloud.

Hvordan deler jeg tilgang til tegningene mine i Bluebeam Cloud?

Med administratortillatelser kan du invitere brukere som seere (begrenset funksjonalitet), medlemmer (i stand til å lage punch-elementer osv.), eller andre administratorer (full funksjonalitet).

Inviter brukere i Bluebeam Cloud
Grunnleggende og skrivebeskyttede kontoer har visningstillatelser som standard.
Kan jeg få tilgang til Bluebeam Cloud på mobil?

Ja. Du kan bruke nettappen vår på en hvilken som helst enhet som støttes, eller på en Apple-enhet ved å installere iOS-appen.

Kobler Bluebeam Cloud til Bluebeam Studio?

Ja. Studio-prosjekter kobles automatisk til når du logger på Bluebeam Cloud med din Bluebeam-ID (BBID). En prosjektadministrator kan dele mapper og filer fra et Studio-prosjekt direkte til Bluebeam Cloud.

Kan jeg synkronisere filer i Bluebeam Cloud fra et Studio-prosjekt?

Det finnes ingen automatisk synkronisering mellom Bluebeam Cloud og Studio-prosjekter. Men du kan importere Studio-PDF-er manuelt i Tegninger-fanen.

Slik importerer du tegninger fra Studio

Hvilke Revu-funksjoner har interoperabilitet med Bluebeam Cloud?

Mellomrom og hyperkoblinger opprettet i Revu vil forbli funksjonelle i Bluebeam Cloud.

Noen markeringer kan delvis støttes eller ikke støttes av Bluebeam Cloud. Hvis en markering ikke støttes, vil du ikke kunne velge eller flytte den. For mer informasjon om kompatibilitet med oppmerking i Bluebeam Cloud, se denne artikkelen.
For å sikre at alle markeringene dine vises riktig, bør du flate ut PDF-filen i Revu før du laster opp tegningen til Bluebeam Cloud.
Hva skjer hvis en digitalt signert/sertifisert eller passordbeskyttet PDF legges til i et prosjekt?

PDF-filen vil lastes med mindre den krever et passord for å få tilgang til den.

Hvordan får jeg tilgang til Bluebeam Cloud?

For å få tilgang til Bluebeam Cloud, må du ha et Revu 21-abonnement (dvs. Basics, Core eller Complete). Klikk her hvis du vil ha en gratis prøveversjon av abonnementsbaserte Bluebeam-løsninger.

Har du allerede en abonnementskonto? Logg inn på Bluebeam Cloud. Det er ikke nødvendig å installere noe.

Kan tegninger oppdateres i Bluebeam Cloud?

Tegninger som importeres til Bluebeam Cloud gjennom en integrasjon, synkroniseres ikke automatisk.

Du kan imidlertid synkronisere tegninger manuelt fra en tilkoblet konto ved å velge Innstillinger > Integrasjoner. Du må ha administratortillatelser for å koble til og synkronisere tredjepartskontoer i Bluebeam Cloud.

Hvilke integrasjoner er tilgjengelige?

Bluebeam Cloud-nettappen støtter følgende integrasjoner: Studio-prosjekter, SharePoint, Dropbox, Box, Google Drive, Egnyte.

Finn ut mer om synkronisering av integrasjoner.

For øyeblikket støtter Bluebeam Cloud bare integrasjoner for amerikanske brukere.
Kan jeg eksportere prosjektdataene mine?

Ja. Prosjektadministratorer kan eksportere alle logger, filer og dokumenter for et prosjekt som for øyeblikket er åpent eller lukket. For å be om dataene dine, åpne Bluebeam Cloud-nettappen og gå til Prosjektinnstillinger.

Når et prosjekt er slettet, vil du ikke kunne eksportere eller gjenopprette dataene.
Hvordan sjekker jeg statusen til Bluebeam Cloud?

Du kan finne oppdatert status på Bluebeam Cloud og våre andre skytjenester ved å gå til statussiden vår.

Du kan også abonnere på e-postvarsler for å få statusoppdateringer sendt til innboksen din.
Støttes bilder i Bluebeam Cloud?

Ja. Alle vanlige bildefiltyper kan knyttes til en RFI i Bluebeam Cloud.

Kan jeg jobbe offline?

Ja. Frakoblet modus støttes i Bluebeam Cloud iOS-appen.

Hvor lagrer Bluebeam Cloud dataene mine?

Vi tilbyr for tiden regional datalagring via servere i USA, Storbritannia, Australia, Tyskland og Sverige. Datalagring skjer gjennom Amazon Web Services (AWS).

Hvordan kan jeg lage et produktforslag?

Vi leter alltid etter måter å forbedre oss på. Du kan sende oss ditt forslag fra støttesenteret i Bluebeam Cloud.

Begynn å bruke Bluebeam Cloud.

Fremgangsmåte

Bluebeam Cloud

Abonnementer

Bluebeam Cloud er tilgjengelig på nettet og i iOS-appen, og lar deg enkelt opprette prosjekter og administrere arbeidet og arbeidsflytene.