Synkronisere filer fra Studio-prosjekter uten Internett-tilkobling

Denne artikkelen gjelder:
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Du kan jobbe med prosjektfiler i Revu, selv uten Internett-tilkobling. Angi filene du trenger tilgang til mens du er borte, så blir eventuelle redigeringer synkronisert til prosjektet ditt når du kobler deg til igjen.

Forberede deg på å arbeide frakoblet

1. Åpne Studio-panelet, og åpne deretter Studio-prosjektet ditt.
  2. For å angi filene du vil jobbe med, holder du pekeren over en fil eller mappe, og klikker på Klar til å synkroniseres-knappen til høyre. Ikonet lyser grønt for å indikere at filen eller mappen er klar til synkronisering.
    Hvis en mappe er satt til synkronisering, vil alle undermappene og filene den inneholder, også synkroniseres.
  3. Høyreklikk på den øverste prosjektmappen i Prosjekt-fanen og klikk på Synkroniser for å opprette lokalt lagrede kopier av filene. Mappen ligger i Prosjekt-fanen og har en Inviter-knapp på høyresiden.
  4. Sjekk ut filene du vil trenge når du arbeider frakoblet. Dette låser filene, slik at ingen andre kan utføre endringer på dem. Høyreklikk på filen og klikk på Sjekk ut . Når du sjekker ut en fil, legges den til i delen Ventende endringer nederst i Studio-panelet.
  5. For å begynne å arbeide frakoblet manuelt klikker du på Tilkoblet-knappen øverst i Studio-panelet. En dialogboks vises, og den ber deg bekrefte at du vil arbeide frakoblet. Klikk på OK. Revu vil også automatisk gå over i frakoblet modus når Internett-forbindelsen går tapt.

Nå kan du markere og arbeide med filene du har synkronisert, uten Internett-forbindelse. Filer som ikke er merket som Klar til å synkroniseres , er ikke tilgjengelige når du jobber frakoblet.

Laste opp endringene dine når du er tilbake på nettet

Når du arbeider frakoblet, kan du redigere og lagre dokumentet på samme måte som vanlig.

Ikke bruk alternativene «Lagre som» eller «Eksporter», da dette oppretter en ny versjon av dokumentet, og eventuelle endringer vil ikke bli synkronisert med versjonen i prosjektet.

Når du har en Internett-forbindelse, kan du synkronisere filene dine til Studio-prosjektet.

1. Klikk på Frakoblet-knappen øverst til høyre i Studio-panelet.
  2. Høyreklikk på dokumentene i listen Ventende endringer, og klikk på Sjekk inn . En dialogboks åpnes.
  3. Legg til eventuelle ønskede kommentarer i kommentarfeltet, og klikk deretter på Sjekk inn.

Hvis du vil vite mer om Sudio-prosjekter og Studio Offline, se Hjelp med Revu.