AutoCAD-plugin: Bruke et tilpasset globalt sideoppsett i batch-PDF

Denne artikkelen gjelder:

• Revu 21 og lavere
Hvis du har Revu 21, må du ha et Core- eller Complete-abonnement for å aktivere plugin-modulen for Bluebeam. Hvis du har Revu 20 eller eldre, må du ha en lisens som er en CAD- ller eXtreme-versjon.

Med sideoppsettet i pluginet for AutoCAD kan du lage egendefinerte sideoppsett som du kan velge og bruke på nytt, slik at du raskt kan lage standardiserte PDF-er. Opprett først en tilpasset innstillingsfil for sideoppsett.

1. Velg i AutoCAD Endre innstillinger i kategorien Utdata.
  2. Velg kategorien Sidesett.
  3. Velg Administrer-knappen.
  4. Velg Legg til, oppgi et navn for det nye sidesettet, og velg OK to ganger for å gå tilbake til kategorien Sideoppsett.
  5. Velg det nye navnet i Sideoppsett-listen.
  6. Definer alle innstillingene, inkludert plottstiltabellen. Du må kanskje lage en ny plottstiltabell som definerer alle fargene som svart hvis du vil lage en svart-hvitt PDF.
  7. Velg OK for å lagre det nye sideoppsettet.

Deretter lager du en batch med Bluebeam AutoCAD-plugin.

1. Velg Batch-PDF i kategorien Utdata.
  2. Velg Ny batch.
  3. Velg Legg til filer.
  4. Velg filene du vil legge til i batchlisten, og velg Åpne.
  5. I Layout-listen velger du om du vil at alle faner eller bare gjeldende fane skal skrives ut til PDF.
  6. I Sideoppsett-listen velger du det egendefinerte sideoppsettet du opprettet.
  7. Du kan utføre én av følgende handlinger:
    1. Velg Én utdatafil og oppgi filnavnet for å lage en enkelt PDF fra alle valgte tegninger.
    2. Velg én utdatafil per dokument for å lage en PDF for hver tegning som er valgt.
  8. Velg Angi mappe og velg mappen der filene skal opprettes.
  9. Velg OK.
  10. Velg Batch-konvertering for å starte batchkonverteringen.

Fremgangsmåte

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Integrasjoner og plugin-moduler

Hvordan kan jeg bruke plugin-modulen for Bluebeam for AutoCAD til å opprette PDF-dokumenter med de samme innstillingene for sidestørrelse, skala, plottestil og andre sideinnstillinger? Sideoppsett-fanen i plugin-modulen for AutoCAD lar deg opprette og lagre egendefinerte «globale» sideoppsett som du så kan velge og bruke om igjen, slik at du raskt kan opprette standardiserte PDF-filer. Opprett først en tilpasset innstillingsfil for sideoppsett.