Revu SharePoint-integrering på serversiden

• Alle versjoner av Revu

Relevante produkter

Sharepoint
Internet Explorer

Aktivere SharePoint-integrasjon gjennom Internet Explorer

Bluebeam Revu kan integreres i Internet Explorer-nettleseren slik at et "Rediger"-alternativ vises i SharePoint-nedtrekksmenyen. Dette krever at du gjør en endring på din lokalt hostede SharePoint-server.

Denne integrasjonen støttes kun på SharePoint 2007, 2010 og 2013.

Dette er en global endring som derfor ikke kan gjøres sted for sted.
  1. Last ned icpdf.gif icpdf.gif (høyreklikk > Lagre link som), og legg det deretter til i riktig mappe for versjonen av SharePoint du bruker:
    • SharePoint 2013: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\15\TEMPLATE\IMAGES
    • SharePoint 2010: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\14\TEMPLATE\IMAGES
    • SharePoint 2007: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\12\TEMPLATE\IMAGES
  2. Naviger til gjeldende bane for versjonen av SharePoint du bruker:
    • SharePoint 2013: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\15\TEMPLATE\XML\DOCICON.XML
    • SharePoint 2010: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\14\TEMPLATE\XML\DOCICON.XML
    • SharePoint 2007: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\12\TEMPLATE\XML\DOCICON.XML
  3. Legg til (eller erstatt) følgende linje i DOCICON.XML-filen:

<Mapping Key="pdf" Value="icpdf.gif" EditText="Bluebeam Revu" OpenControl="Revu.Launcher" />

4. Lagre endringen til DOCICON.XML, og start deretter IIS på nytt. Tjenesten må startes på nytt før SharePoint-brukere vil se endringen.

Tilgang til SharePoint uten Internet Explorer-integrasjon

Du kan også sjekke inn, sjekke ut og vise filer fra et SharePoint-dokumentbibliotek direkte i Revu uten Internet Explorer-integrasjon. Slik aktiverer du direkte integrasjon i Revu:

Revu 21 og eldre:

1. Åpne Revu og klikk på Revu > Innstillinger eller trykk på Ctrl+K .
  2. Klikk på Grensesnitt > Filtilgang.

Revu 10 til Revu 2017.0.40:

Vær oppmerksom på at Microsoft ikke lenger støtter Windows 2000, XP og Vista. Hvis operativsystemet ditt ikke støttes av Microsoft, kan ikke Bluebeam støtte Revu-installasjonen.
  1. Åpne Revu og klikk på Innstillinger revu-settings-32x32 > Preferanser properties eller trykk på Ctrl+K.
  2. Klikk på Filtilgang i listen til venstre.

Revu 8 og 9:

1. Åpne Revu og klikk Rediger > Innstillinger eller trykk på Ctrl+K.
  2. Klikk på Filtilgang i listen til venstre.

Her kan du legge til SharePoint-påloggingsinformasjon. For å sette opp en pålogging klikker du på Legg til, velg SharePoint fra nedtrekkslisten og skriv inn påloggingsnavnet og passordet ditt. Revu kan også lagre påloggingsdata for å undertrykke eventuelle fremtidige spørsmål.

Bluebeam Revu kan integreres i Internet Explorer-nettleseren slik at et "Rediger"-alternativ vises i SharePoint-nedtrekksmenyen. Dette krever at du gjør en endring på din lokalt hostede SharePoint-server.