Vu 2017 og ældre udgår med virkning fra 28. juni 2023

Den 28. juni 2023 har Vu 2017 og ældre nået udløbsdatoen. Har du problemer med at få adgang til Studio? Klik her for at få mere at vide.

Bluebeam Vu er en gratis PDF-fremviser til de tidligere versioner Revu 2017 og ældre.

Fortsat funktionalitet

Bluebeam Vu kan fortsat fungere, men funktionaliteten kan ikke garanteres på grund af afhængigheder fra tredjeparter, og at disse nedlukkede versioner ikke understøttes.

Vu blev erstattet med visningstilstand i Revu-versionerne 2018, 2019 og 20. For Revu 21-abonnenter er visningstilstand ikke længere en mulighed, men samarbejdspartnere uden Bluebeam-abonnement kan arbejde i Studio-sessioner og -projekter med begrænset adgang.

Påvirkede versioner

Følgende versioner vil ikke længere være understøttet:

• Vu 2017
  • Vu 2016
  • Vu 2015
  • Vu 12
  • Vu 11
  • Vu 10

Flere oplysninger om udgåede produkter

Se denne artikel for at få flere oplysninger om vores understøttede produkter/versioner.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os.

Meddelelser

Revu 2017 og ældre

Udgåede produkter

Tidligere versioner

Vu 2017 og ældre er ikke længere tilgængelig eller understøttet fra den 28. juni 2023. Få mere at vide om dette udgåede produkt.