Visningstilstand hedder nu Skrivebeskyttet uden abonnement | Revu 21

Denne artikel gælder for:

• Intet abonnement
  • Basics
  • Core
  • Complete

Bruger du en ældre version af Revu?

Visningstilstand, der findes i Revu 20 og ældre, bliver nu kaldt skrivebeskyttet tilstand i Revu 21 og Bluebeam Cloud.

Hvorfor har jeg skrivebeskyttet adgang, selv efter at jeg er logget ind på Revu 21?

Hvis du logger ind i Revu 21 og ser "Abonnement: Ubetalt" under din kontos e-mailadresse, betyder det, at du har skrivebeskyttet adgang til funktionerne.

Abonnement ubetalt skrivebeskyttet

Dette sker af en af følgende årsager:

• Administratoren for dit Bluebeam-abonnement har tildelt dig skrivebeskyttet adgang. Du skal kontakte administratoren i din organisation for at anmode om en invitation til et abonnement.
  • Du er endnu ikke blevet inviteret som slutbruger, så du skal kontakte din administrator.
  • Du er blevet inviteret som slutbruger, men har endnu ikke accepteret e-mailinvitationen og aktiveret din konto.
  • Din gratis prøve på de abonnementsbaserede Bluebeam-løsninger er udløbet. Læs denne artikel for at få mere at vide.
  • På nuværende tidspunkt er den gratis prøveversion af Bluebeams løsninger kun tilgængelig i USA. Du skal oprette et Bluebeam-ID (BBID) for USA, før du tilmelder dig en prøveversion.
  • Hvis du er administratoren, skal du tildele dig selv en brugerlicens under Bluebeam-abonnementet. Du kan få mere at vide i Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement.
    Skrivebeskyttet
Hvis du har brug for fuld adgang til Revu 21-funktionerne, mens du venter på en abonnementsinvitation fra administratoren, kan du tilmelde dig en gratis prøve på vores mest omfattende Bluebeam-abonnement, Complete, i 30 dage.

Hvad har jeg adgang til som ikke-abonnent?

I skrivebeskyttet tilstand kan du stadig åbne, læse og udskrive PDF-filer i Revu. Du kan også udfylde formularer. De fleste menupunkter og værktøjer vil dog være nedtonet, hvis du ikke har adgang gennem et abonnement.

Som ikke-abonnent kan du stadig samarbejde i Bluebeam Cloud og Studio med begrænset adgang til markeringsværktøjer og -egenskaber. Du kan finde flere oplysninger i Sådan arbejder du i Revu 21 uden abonnement.

Nedtonet Tool Chest
Standardværktøjssættene i Tool Chest er utilgængelige uden et Bluebeam-abonnement.

Revu 21

Bluebeam Cloud

Sådan gør du

Abonnementer

For at arbejde og samarbejde i Revu 21 eller Bluebeam Cloud uden et abonnement kan du tilmelde dig en gratis prøve på vores mest omfattende abonnement, Complete, i 30 dage. Selvom du allerede bruger en ældre version af Bluebeam Revu, kan du stadig gratis prøve den nyeste abonnementsbaserede version.