Sådan deaktiveres Fastgør til indhold i Opmålinger | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu? [EN]

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Fastgør til indhold til opmålinger

I Revu kan du anvende funktionen Fastgør til indhold udelukkende på opmålingsmarkeringer i stedet for på hele dokumentet. Hvis du har aktiveret Fastgør til indhold for en hel PDF-fil, vises denne funktion som valgt i Opmålinger (Alt+U) > Fastgør til indhold.

Slå Fastgør til indhold fra

Hvis du vil skifte Fastgør til Indhold i opmålinger, kan du gøre en af følgende ting for at deaktivere funktionen på dokumentniveau:

• Gå til Indstillinger (Ctrl+K) > Generelt > Fastgør til gitter > Fastgør til indhold.
  • Vælg Vis > Fastgør til indhold (Ctrl+Shift+F8).
  • Vælg Klik på ikonet Fastgør til indhold på statuslinjen (F8).

Når du har deaktiveret Fastgør til indhold for hele PDF-filen, kan du slå funktionen fra i Opmålinger (Alt+U) > Fastgør til indhold efter behov.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger eller foretager fejlfinding af funktionen Fastgør i Revu ved at gå til Markør og markeringer bevæger sig på en uventet måde.

Sådan gør du

Grænseflade og navigation

Opmåling

Se, hvordan du deaktiverer Fastgør til indhold for opmålingsmarkeringer.