Bedste praksis for Studio

Praktiske overvejelser vedr. samarbejde om store projekter

Emnerne og retningslinjerne, der er angivet nedenfor, er designet til at forhindre potentielle problemer med lagring og ydeevne forårsaget af ekstremt store filsamlinger i Studio-projekter eller -sessioner og for at sikre den bedst mulige samarbejdsoplevelse. Disse oplysninger er baseret på erfaringerne fra vores kundeserviceteams, der hver dag hjælper hundredtusindvis af Studio-brugere.

Relevante produkter

Revu® til Windows®, Revu til Mac®, Studio, Studio Enterprise, Studio Prime
  1. Hvad er et stort projekt?
  2. Bedste praksis
  3. Administration af tegninger for Studio-projekter

Hvad er et stort projekt?

Størrelsen på en samling projektdokumenter afgøres ud fra følgende kriterier:
  • Antallet af filer eller ark.-eller-
  • Den kombinerede filstørrelse på dokumenter, markeringer eller begge dele.
Følgende er eksempler på store dokumentsæt i Studio:
  • En 100 % komplet bygningstegning eller “som udført-sæt med 1000 ark.
  • En Studio-session, der hoster mere end 100 tegningsark. Dette kan bestå af en hvilken som helst kombination PDF-filer med en eller flere sider
  • En Studio-session, der hoster PDF-filer på mere end 250 MB
  • En Studio-session, hvor mere end 20 deltagere sandsynligvis markerer filerne
  • Et Studio-projekt, hvor dokumenternes samlede filstørrelse overstiger 10 GB
  • Et Studio-projekt, hvor batchprocesser sandsynligvis vil blive brugt på PDF-filer med en kombineret filstørrelse på 100 MB eller derover eller et sidetal på mindst 250 sider.

Bedste praksis

Projektgranskning i Studio-sessioner

Selvom samarbejdsevnen i realtid for Studio-sessioner fremskynder projektgranskningen, vil projektet blive større og mere komplekst, når antallet af ark øges. Her er et par ting, du kan gøre for at sikre den hurtigst mulige ydeevne:
  • Brug den hurtigst mulige og mest stabile internetforbindelse.
    Når du arbejder med en stor samling af dokumenter eller tegninger, kan et projekt indeholde op til 25 GB data. Når du downloader og uploader en så stor mængde data til og fra sessionen, har hver deltager brug for den hurtigste og mest stabile internetforbindelse, det er mulig at opnå.
  • Reducer størrelsen på dine PDF-filer så meget som muligt.

Før du uploader dine filer, skal du fjerne unødvendigt eller uønsket indhold, f.eks. Lag, vedhæftede filer og unødvendige markeringer (såsom markeringer i “SHX-tekst), der optræder i PDF-filerne, der er eksporteret fra Autodesk® AutoCAD®.

Overvej at bruge funktionen Reducer filstørrelse i Revu.
  • Vær forsigtig, når du bruger markeringer med en stor mængde data. For eksempel:

Grupperede markeringer – Hvis du vil kombinere markeringer, skal du ideelt set reducere antallet af individuelle bemærkninger inden for hver Gruppe. Det er bedst at undgå at bruge denne funktionalitet, medmindre det er nødvendigt.

Snapshots – Vi anbefaler at bruge de mest “trimmede” Snapshots, som ikke indeholder baggrundsindhold eller data fra det originale dokument.

For at gøre dette skal du opsamle den del af den originale side, du vil tilføje til dit dokument, men inden du indsætter den i destinationsfilen, skal du først indsætte den i en ny, blank PDF-fil og tage snapshottet igen derfra. Denne nye version af snapshottet vil være fri for unødvendige data.

Billeder og videoer – Uanset om du bruger værktøjet Billede eller funktionen Capture til at tilføje billeder eller videoer til en PDF-fil i en Studio-session, er det vigtigt at huske, at Studio overfører ændringer i dokumenter og markeringer frem og tilbage mellem sessionen og deltagere. Derfor er det er vigtigt at huske på, at den store størrelse på filer i høj opløsning kan have en negativ indvirkning på den samlede ydeevne.

• Upload først dine tegninger til et Studio-projekt.

Hvis du opbevarer et stort antal tegningsark, der dækker forskellige discipliner i et Studio-projekt, hjælper det med at holde din dokument- og mappestruktur organiseret og intakt. Når du beslutter dig for at samarbejde med andre om en af disse filer i realtid, kan du tilføje kopier af de valgte projektfiler til en ny eller eksisterende Studio-session. Når deltagerne i sessionen er færdige med at arbejde på tegningerne, kan du bruge funktionen Opdater projektkopi til at opdatere den originale version i det tilsvarende Studio-projekt.

Dette har den ekstra fordel, at der opbygges en Revisionshistorik til enhver tegning, som dine kolleger arbejder på i sessionen.

Sådan arbejder du med et stort antal markeringer

Hvis der er sandsynlighed for, at deltagerne i sessionen samtidig anvender eller redigerer store mængder markeringer på tværs af flere ark, er det vigtigt at overveje den mulige indvirkning på ydeevnen. Mængden af data, der transmitteres mellem sessionen og hver deltager, øges hurtigt i takt med, at antallet af deltagere i en session stiger.

Dokumentforberedelse

Før du uploader dine tegninger eller dokumenter til Bluebeam Studio, anbefaler vi kraftigt at færdiggøre følgende opgaver, så du ikke behøver at fjerne, rette og uploade dem igen:

Administration af tegninger for Studio-projekter

Studio-projekter er en praktisk og kraftfuld service til deling af data og filer med samarbejdspartnere, samtidig med at filintegritet bibeholdes, og en revisionshistorik oprettes, så deltagernes aktivitet kan spores. For at få den bedste brugeroplevelse skal du overveje følgende faktorer, før du uploader filer til dit Studio-projekt:
  • Netværkshastighed Når du arbejder med en stor samling af dokumenter eller tegninger, kan et projekt indeholde op til 25 GB data. Når du downloader og uploader en så stor mængde data til og fra sessionen, har hver deltager brug for den hurtigste og mest stabile internetforbindelse, det er muligt at opnå.
  • Brug af funktionen Sets eller Batchbearbejdning Hvis den samlede filstørrelse eller dine PDF-filer er på mere end 100 MB eller har et sidetal på mindst 250 sider, anbefaler vi kraftigt at køre disse CPU-funktioner eller tidskrævende funktioner, før du uploader dem til Studio-projektet.Dette er en vigtig overvejelse, fordi redigering af dokumenter i Studio kræver ekstra tid, båndbredde og behandling for at understøtte korrekt filadgang, dokumentstyring og versionsstyring (i Studio-projekter). Derudover kræver nye filer, der endnu ikke er opbevaret lokalt, yderligere behandling, når de første gang uploades og downloades.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Revu til Mac 1

Sådan gør du

Fejlfinding

Studio

Du kan oprette vandmærker i Revu ved blot at tilføje et brugerdefineret stempel og derefter samkopiere stemplet. Samkopiering af et stempel eller andre markeringer sikrer, at objektet bliver integreret i PDF-filens indholdslag. Dette gør stemplet uforanderligt og brugbart som vandmærke til dine dokumenter.