Sletning, indsættelse eller kombination af sider mislykkes for PDF-filer i Revu

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Når du forsøger at indsætte sider i en PDF-fil i Revu eller kombinere PDF-filer ved hjælp af Bluebeam Stapler, mislykkes indsætnings-/kombineringsfunktionen uden at vise en fejlmeddelelse. Hvis du forsøger at slette sider fra den samme PDF-fil i Revu, vises følgende fejlmeddelelse:

Der opstod en fejl under forsøget på at slette sider. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte support.dk@bluebeam.com.

Fejl ved sletning af sider i Revu

Årsag

Hvis du støder på disse problemer, indeholder din PDF-fil et eller flere ødelagte bogmærker, hyperlinks og/eller Områder.

Løsning

For igen at kunne indsætte, kombinere og/eller slette sider skal du fjerne alle ødelagte bogmærker fra dit dokument. Hvis du har brug for at fjerne ødelagte hyperlinks eller Områder, skal du genskabe PDF-filen.

Flyt bogmærker et niveau op

Før du fjerner ødelagte elementer fra din PDF-fil, skal du først prøve at flytte indlejrede bogmærker for at se, om dette løser problemet.

1. Åbn panelet Bogmærker (Alt + B).
  2. Vælg et bogmærke, der er indlejret under et overordnet bogmærke.
  3. Klik og træk bogmærket for at flytte det op til samme niveau som det overordnede bogmærke.
  4. Gentag dette for alle indlejrede bogmærker.

Gennemgå og tjek bogmærker

Hvis flytning af bogmærker ikke virker, kan du prøve at fjerne alle ødelagte bogmærker fra din PDF-fil. Du kan gøre dette ved at bruge funktionen Gennemgå og tjek bogmærker i Revu:

1. Åbn PDF-filen med problemer i Revu.
  2. Gå til panelet Bogmærker (Alt + B).
  3. Øverst i panelet vælger du Bogmærker > Gennemgå og tjek bogmærker.
  4. En pop op-besked viser, hvor mange ødelagte bogmærker der blev fundet i PDF-filen. Vælg OK for at lukke den.
  5. Når du har udført gennemgangen, bliver ødelagte bogmærker markeret med et rødt X i panelet Bogmærker. Vælg flere ødelagte bogmærker ved at holde Ctrl eller Shift nede, mens du klikker på dem, og trykke på Slet for at fjerne dem fra PDF-filen.
  6. Gem PDF-filen (Ctrl+S), og prøv igen at indsætte, kombinere eller slette sider.
Som alternativ kan du gendanne PDF-filen i Revu for at fjerne alle bogmærker, også de ødelagte. Denne fremgangsmåde vil dog samkopiere alle eksisterende markeringer i dokumentet.

Gendan en PDF-fil

Hvis dokumentet ikke indeholder nogen ødelagte bogmærker, skal du genskabe PDF-filen. Følg disse trin for at gøre dette:

1. Lav en kopi af dokumentet ved at vælge Filer > Gem som (Ctrl+Shift+S), og gem det med et andet filnavn.
  2. Åbn den gemte kopi af PDF-filen i Revu.
  3. Slet eventuelle markeringer i PDF-filen. Det gør du således:
    1. Åbn Annotationslisten (Alt+L).
    2. Vælg en markering, og tryk derefter på Ctrl+A for at vælge alle markeringer.
    3. Tryk på Slet.
  4. Gem kopien af PDF-filen ved at vælge Filer > Gem (Ctrl+S), og luk den derefter.
  5. I Revu skal du gå til Filer > Opret > Fra fil (Ctrl+N).
  6. I stifinder skal du vælge den netop gemte kopi af PDF-filen. Vælg Åbn.
  7. I dialogboksen Gem som skal du vælge Gem for at gendanne PDF-filen i Revu.
  8. Hvis du havde markeringer på den originale PDF-fil, kan du importere dem igen. Det gør du således:
    1. Gå til Annotationsliste > Markeringer > Importer.
    2. I stifinder skal du vælge den originale PDF-fil med alle markeringerne og vælge Åbn.

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Fejlfinding

Fejlmeddelelse

Læs, hvordan du løser problemer med PDF-filer, der får en fejl, når du forsøger at slette, indsætte eller kombinere sider i Revu.