Sådan deaktiveres Fastgør til indhold i Opmålinger

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Fastgør til indhold til opmålinger

I Revu 2018 og nyere versioner kan du anvende funktionen Fastgør til indhold udelukkende på opmålingsmarkeringer i stedet for på hele dokumentet. Denne funktion er som standard aktiveret via Opmålinger (Alt+U) > Fastgør til indhold, hvis du har aktiveret Fastgør til indhold for et helt dokument.

Slå Fastgør til indhold fra

Hvis du vil slå Fastgør til indhold fra i Opmålinger, skal du først deaktivere funktionen på dokumentniveau. Der er flere måder, du kan gøre det på:

• Indstillinger (Ctrl+K) > Generelt > Fastgør til gitter > Fastgør til indhold
  • Vis > Fastgør til indhold (Ctrl+Shift+F8)
  • Status (F8) > Fastgør til indhold

Når du har slået Fastgør til indhold fra for hele dokumentet, kan du deaktivere/ændre funktionen i Opmålinger (Alt+U) > Fastgør til indhold efter behov.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger og/eller foretager fejlfinding af funktionen Fastgør i Revu ved at gå til Markør og markeringer bevæger sig på en uventet måde.

Sådan gør du

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Grænseflade og navigation

Opmåling

Se, hvordan du deaktiverer Fastgør til indhold for opmålingsmarkeringer.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Denne video forklarer, hvordan du bruger Fastgør-funktionen og dens indstillinger.

Videoer

Revu 2017 og ældre

Grænseflade og navigation

I denne video forklares det, hvordan du bruger Fastgør-funktionen og dens indstillinger i Revu 2017.