Dokumentfaner forsvinder automatisk

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Dokumentfanen øverst i hver åben PDF-fil forsvinder hele tiden, og det gør det svært at se filnavnet eller lukke dokumentet.

Løsning

Sådan deaktiverer du indstillingen Auto-skjul faner :

1. Gå til Window i menulinjen, og fjern markeringen af Auto-skjul faner.

Dokumentfaner forbliver synlige fra nu af.

Fejlfinding

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Indstillinger

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Problem

Dokumentfanen øverst i hver åben PDF-fil forsvinder hele tiden, og det gør det svært at se filnavnet eller lukke dokumentet.

Løsning

Deaktiver funktionen Auto-skjul faner ved at følge trinnene nedenfor:

1. Gå til Visning > Grænseflade på kommandolinjen i Revu.
  2. Du vil bemærke, at Auto-skjul faner har et felt med et flueben til venstre. Klik på fluebenet for at deaktivere funktionen.

Alle dokumentfaner forbliver synlige fra nu af.

Du kan få flere oplysninger om brugen af Revu i videoselvstudier, ofte stillede spørgsmål og Revu-manualen, som du kan finde på vores Supportside.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Indstillinger

Dokumentfanen øverst i hver åben PDF-fil forsvinder hele tiden, og det gør det svært at se filnavnet eller lukke dokumentet.