Sådan opgraderes og registreres

Gælder for:

• Revu 2017 og ældre

Bluebeam skifter Revu fra licens- og vedligeholdelsesmodellen til en abonnementsmodel. Du kan få mere at vide i Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer.

Oversigt

Den korrekte måde at opgradere og registrere Bluebeam Revu på.

Relaterede produkter

Revu

At gå fra et “fuldt” versionsnummer til et andet er en større opgradering, som du skal betale for – medmindre du har et gældende vedligeholdelsesabonnement, når den nye software udgives. For eksempel er det ikke en gratis opgradering at gå fra Revu 2017.x til Revu 2018 og nyere versioner, men det er gratis at opdatere fra version 2017.0.10 til version 2017.0.30.

1. Tjek Bluebeam Revu-kompatibilitetsoversigten

Gå til Bluebeam Revu-kompatibilitetsoversigten, og bekræft, at din nye version af Bluebeam Revu er kompatibel med operativsystemet og den tilknyttede software på din maskine.

2. Få det korrekte serienummer og den korrekte produktnøgle

Sørg for, at du har det korrekte serienummer og den korrekte produktnøgle til den nye software. Det er meget vigtigt, at disse oplysninger svarer til det udgave- og versionsnummer, som du vil registrere.

Hvis du foretager en større opgradering, f.eks. fra Revu 2017 Standard til Revu 2018 Standard og derover, skal du kontakte Bluebeam for at få et nyt serienummer og en ny produktnøgle.

Serienummeret og produktnøglen til din ældre Revu-software vil ikke virke med den nyere version. At afregistrere din nuværende installation og registrere den igen med det nye serienummer og den nye produktnøgle vil heller ikke opgradere softwaren eller låse op for nye funktioner.

Dette gælder også for udgaver. Lad os for eksempel sige, at du opgraderer fra Revu 2018 Standard til Revu 2018 eXtreme. Så får du igen brug for et nyt serienummer og en ny produktnøgle til Revu 2018 eXtreme.

3. Download Bluebeam Revu-installationsprogrammet

Nu er det blevet tid til at downloade og installere den nye version af Bluebeam Revu.

Du skal downloade og installere den nyere version af softwaren for at gennemføre opgraderingen. At afregistrere din nuværende Revu-software og registrere den igen med det nye serienummer og den nye produktnøgle vil ikke opgradere softwaren eller låse op for nye funktioner.

Scenarie 1: “Jeg har en e-mail, som indeholder det nye serienummer og den nye produktnøgle”

Hvis du har modtaget en e-mail, der indeholder registreringsoplysningerne til den nye version af Bluebeam Revu, vil du også bemærke, at den indholder et downloadlink, der fører dig til vores Downloads og opdateringer-side.

Når du er kommer derhen, skal du vælge den udgave af Bluebeam Revu, der er angivet i e-mailen og det versionsnummer, der står i e-mailen. Hvis du får muligheden for at gemme eller køre filen, når du har foretaget dine valg, skal du gemme den på din harddisk.

Scenarie 2: “Jeg har ikke en e-mail, der indeholder det nye serienummer og den nye produktnøgle”

Hvis du ikke har en e-mail med det nye serienummer og den nye produktnøgle, skal du kontakte os for at anmode om en ny kopi.

Du kan stadig downloade softwaren fra vores Downloads og opdateringer-side, men du skal sørge for at downloade nøjagtig det samme udgave- og versionsnummer, der er angivet i den e-mail, som du modtager.

4. Installér Bluebeam Revu

Når downloadet er gennemført, skal du lukke alle åbne programmer og derefter dobbeltklikke på installationsfilen.

Hvis du opgraderer til Revu 2015 eller nyere, så vil navnekonventionen for installationsfilen være “BbRevu<år>_<udgave>.exe”. Så i tilfælde af Revu 2017 vil du se følgende:

Produktnavn Installationsprogrammets filnavn
Revu 2017 Standard
BbRevu2017_standard.exe
Revu 2017 CAD
BbRevu2017_CAD.exe
Revu 2017 eXtreme
BbRevu2017_eXtreme.exe

Hvis din opgradering indebærer, at du går til version 12 eller en ældre version, så vil navnekonventionen være “BbRevu<udgave><version>.exe”. Så hvis vi bruger Revu 12.6 som eksempel, så vil du se følgende:

Produktnavn Installationsprogrammets filnavn
Revu 12.6 Standard
BbRevuStandard1260.exe
Revu 12.6 CAD
BbRevuCAD1260.exe
Revu 12.6 eXtreme
BbRevueXtreme1260.exe

“Hvornår skal jeg indtaste serienummeret og produktnøglen?”

I den sidste del af installationsprocessen vises der et registreringsvindue, hvor du kan indtaste serienummeret og produktnøglen. Hvis du har brug for at få disse oplysninger fra en e-mail, er det i orden at åbne e-mailprogrammet på dette tidspunkt, så du kan kopiere og indsætte oplysningerne i de tilsvarende felter.

Når du har klikket på Registrer-knappen, vil softwaren kontakte registreringsserveren for at gennemføre aktiveringsprocessen. Installationsfilen vil fortsat køre, og du vil til sidst få mulighed for at klikke på Afslut-knappen for at gennemføre installationsprocessen.

Hvis du modtager en fejlmeddelelse, når du registrerer din software, skal du kontrollere, at du har indtastet det korrekte serienummer og den korrekte produktnøgle, som tidligere nævnt i denne artikel.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Bluebeams tekniske support.

Hvis meddelelsen ikke forsvinder, skal du tjekke vores side med Registreringsfejl for at se, hvad det betyder, og hvordan du kan løse det.

Opsætning

Revu 2017 og ældre

Installation

Licensering og registrering

Ønsker du at opgradere og registrere Revu? Klik for at få adgang til kompatibilitetsoversigten, få at vide, hvordan du får adgang til din produktnøgle, hente installationsprogrammet og meget mere.