Udskrivning af markeringer via Adobe Acrobat® eller Reader®

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 og ældre

Problem

Du har åbnet en PDF-fil i enten Adobe Acrobat eller Adobe Reader, og markeringerne vises ikke på siden ved udskrivning.

Årsag

Dette sker, når udskriftsindstillingen som standard kun udskriver PDF-filen og ikke markeringerne.

Løsning

Du kan løse dette ved at ændre indstillingen Kommentarer og formularer i dialogboksen Udskriv fra standardindstillingen Dokument til Dokument og markeringer.

• Åbn PDF-filen i Acrobat eller Reader.
  • Klik på Filer> Udskriv.
  • I Acrobat 9 og nyere versioner skal du vælge Dokument og markeringer i rullelisten Kommentarer og formularer .

– eller –

I Acrobat 6 skal du vælge Dokument og kommentarer på rullelisten over, hvad skal udskrives.

En alternativ løsning

Du kan også bruge funktionen Samkopier markeringer til at flette markeringerne permanent ind i PDF-indholdet, og det sikrer, at de altid udskrives fra Acrobat og andre PDF-fremvisere. Det kan være nyttigt, når du sender din PDF-fil til andre og skal sikre, at PDF-filen udskrives korrekt.

Fordi samkopiering gør dine markeringer til en permanent del af dokumentet, bør du aktivere indstillingen Tillad annotationsgendannelse (fjern udligning), hvis du vil tilføje eller ændre dine markeringer i fremtiden.

Bemærk også, at hvis du bruger følgende funktioner i et samkopieret dokument, forhindres annotationsgendannelse, selvom du har aktiveret Tillad annotationsgendannelse:

• Rediger tekst
  • Søg og erstat
  • Slet indhold
  • Klip indhold
  • Reducer filstørrelsen
  • Anvend redigeringer
  • Farvebehandling
    Hvis du bruger Revu 21, skal du have et Core- eller Complete-abonnement for at få adgang til Farvebearbejdning. Klik her for at få mere at vide om funktioner i Revu 21-abonnementet.
  • Reparer PDF-fil

Få flere oplysninger ved at gå til vores ofte stillede spørgsmål om bedste praksis til samkopiering og låsning af dine markeringer.

Sådan samkopierer du markeringer i Bluebeam Revu og gemmer PDF-filen:

• Åbn PDF-filen i Bluebeam Revu.
  • Gå til Dokument > Samkopier….
  • Vælg de ønskede indstillinger, og klik på knappen Samkopier.
  • Klik på Gem som for at gemme filen under et nyt navn, eller klik på Gem for at gemme den eksisterende fil.

Sådan gør du

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Udskrivning

Markering

Følg disse trin for at rette markeringer, der ikke vises på siden efter udskrivning.