Den bedste måde til sikring af markering: låsning vs. samkopiering

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

I Revu kan du enten låse eller samkopiere markeringer for at forhindre, at de ved et uheld bliver flyttet eller redigeret, men hvordan ved du, hvad du skal bruge og hvorfor?

Svaret kommer an på, hvad du forsøger at opnå: Vil du ændre markeringerne til en fast del af dokumentet, der ikke kan redigeres? Eller prøver du blot at sikre, at de ikke bliver ændret eller slettet ved et uheld?

Lad os først kigge på forskellen på låsning og samkopiering og funktionernes fordele, så du bedre kan træffe en beslutning om, hvilken du skal bruge hvornår.

Låsning

Den største fordel ved en låst markering er fleksibilitet: De enkelte markeringer kan når som helst ændres mellem låst og ulåst. Den låste tilstand aktiveres ved enten at højreklikke på markeringen og vælge Lås eller ved hjælp af kolonnen Lås i annotationslisten. Når en markering er låst, kan den ikke ændres eller slettes – dog er visse funktioner såsom statusændring, svar, eksport og kopiering stadig mulige. Markeringer kan låses enkeltvis eller som en gruppe.

Få mere at vide om låsning af markeringer ved at læse Sådan oprettes og redigeres markeringer

Samkopiering

Når markeringer samkopieres, fletter Revu dem ind i indholdslaget af PDF-filen. Efter denne proces er det umuligt at ændre eller slette markeringerne, og de vil ikke længere blive vist på annotationslisten.

Selvom du kan højreklikke på en individuel markering og samkopiere den, kan du ikke fortryde samkopiering af individuelle markeringer. Fortrydelse af samkopiering vil påvirke alle markeringer på en side.

Få mere at vide om samkopiering og fortrydelse af samkopiering af markeringer i Samkopiering af markeringer.

Processer, der forhindrer fortrydelse af samkopiering af markeringer

Selvom aktivering af muligheden Tillad annotationsgendannelse i dialogboksen Samkopier markeringer giver mulighed for at fortryde samkopiering af markeringer, vil nedenstående funktioner ændre indholdet og forhindre, at samkopierede markeringer gendannes.

• Rediger tekst
  • Søg og erstat
  • Slet indhold
  • Klip indhold
  • Reducer filstørrelsen
  • Anvend redigeringer
  • Farvebehandling
    Hvis du bruger Revu 21, skal du have et Core- eller Complete-abonnement for at få adgang til Farvebearbejdning.Klik her for at få mere at vide om funktioner i Revu 21-abonnementet.
  • Reparer PDF-fil

Hvis du har til hensigt at bruge en af de ovenstående processer på dit dokument, anbefaler vi, at du fortryder samkopiering af markeringer, inden du gør det. Dette vil sikre, at du stadig har mulighed for at redigere dem bagefter.

Samkopierede formularfelter kan ikke under nogen omstændigheder få fjernet samkopieringen.

Anbefalinger

Baseret på fordelene og forskellene på funktionerne Låsning og Samkopiering, bør du overveje følgende punkter, når du vælger en arbejdsgang til at administrere dine markeringer.

• Lås markeringerne, hvis dit dokument stadig er under udvikling. Låste markeringer kan stadig eksporteres og kopieres. Du kan også stadig ændre dem såsom at svare på dem eller ændre deres status. Kontinuerlig samkopiering og fortrydelse af samkopiering af markeringer er mere tidskrævende og risikabelt.
  • Visse processer og funktioner forhindrer gendannelse af markeringer permanent, når et dokument samkopieres. Gå tilbage til Processer, der forhindrer fortrydelse af samkopiering af markeringer for at få mere at vide.
  • Når du er klar til at samkopiere dine markeringer, skal du gemme en kopi af din PDF-fil og samkopiere kopien. På denne måde har du altid den originale, ikke-samkopierede version, hvis du har brug for at gå tilbage til den.
  • Som en generel regel, hvis du vil forhindre, at tredjeparter sletter eller ændrer dine markeringer, bør du samkopiere dem, lige inden du sender dokumentet ud, og sørge for at funktionen Tillad annotationsgendannelse er deaktiveret i menuen Samkopier. Se Samkopiering af markeringer for at få flere oplysninger.
    Hvis du vil have større sikkerhed samt et revisionsspor, kan du uploade filen til en Bluebeam Studio-session. Dette forhindrer også, at andre brugere fortryder samkopiering af filen.
  • Samkopiering sikrer, at markeringer og annotationer bliver vist i PDF-fremvisere og mobilapps, der kun viser PDF-indhold og ellers ikke ville vise de inkluderede markeringer og annotationer.
  • Hvis dine markeringer indeholder handlinger, som du ønsker skal fungere i Revu iPad eller Vu iPad, skal du samkopiere dem, inden de bliver overført til enheden. Du kan få mere at vide om, hvordan man samkopierer markeringer i Sådan defineres en handling.
  • Hvis du ønsker at søge efter tekst i markeringer, skal du samkopiere dokumentet. Som standard kan man ikke søge efter tekst i markeringer.

Sådan gør du

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Markering

Redigering af dokumenter

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

I Revu kan du enten låse eller samkopiere markeringer for at forhindre, at de ved et uheld bliver flyttet eller redigeret, men hvordan ved du, hvad du skal bruge og hvorfor?

Svaret kommer an på, hvad du forsøger at opnå: Vil du ændre markeringerne til en fast del af dokumentet, der ikke kan redigeres? Eller prøver du blot at sikre, at de ikke bliver ændret eller slettet ved et uheld?

Lad os først kigge på forskellen på låsning og samkopiering og funktionernes fordele, så du bedre kan træffe en beslutning om, hvilken du skal bruge hvornår.

Låsning

Den største fordel ved en låst markering er fleksibilitet: De enkelte markeringer kan når som helst ændres mellem låst og ulåst. Den låste tilstand aktiveres ved enten at højreklikke på markeringen og vælge Lås eller ved hjælp af kolonnen Lås i annotationslisten. Mens en markering er låst, kan den ikke ændres eller slettes – visse funktioner som f.eks. statusændringer, svar, eksport og kopiering er stadig mulige. Markeringer kan låses enkeltvis eller som en gruppe.

Få mere at vide om låsning af markeringer ved at læse Annotationsliste (Hjælp til Revu).

Samkopiering

Når markeringer samkopieres, fletter Revu dem ind i indholdslaget af PDF-filen. Efter denne proces er det umuligt at ændre eller slette markeringerne, og de vil ikke længere blive vist på annotationslisten.

Selvom du kan højreklikke på en individuel markering og samkopiere den, kan du ikke fortryde samkopiering af individuelle markeringer. Fortrydelse af samkopiering vil påvirke alle markeringer på en side.

Få mere at vide om samkopiering og fortrydelse af samkopiering af markeringer i Samkopiering af markeringer (Hjælp til Revu).

Processer, der forhindrer fortrydelse af samkopiering af markeringer

Selvom aktivering af muligheden Tillad annotationsgendannelse i dialogboksen Samkopier markeringer giver mulighed for at fortryde samkopiering af markeringer, vil nedenstående funktioner ændre indholdet og forhindre, at samkopierede markeringer gendannes.

• Rediger tekst
  • Søg og erstat
  • Visk indhold ud
  • Klip indhold
  • Reparer sideindhold
  • Reducer filstørrelse
  • Anvend redigeringer
  • Farvebearbejdning

Hvis du har til hensigt at bruge en af de ovenstående processer på dit dokument, anbefaler vi, at du fortryder samkopiering af markeringer, inden du gør det. Dette vil sikre, at du stadig har mulighed for at redigere dem bagefter.

Samkopierede formularfelter kan ikke under nogen omstændigheder få fjernet samkopieringen.

Anbefalinger

Baseret på fordelene og forskellene på funktionerne Låsning og Samkopiering anbefaler vi, at du overvejer følgende punkter, når du vælger en arbejdsgang til at administrere dine markeringer.

1. Lås markeringerne, hvis dit dokument stadig er under udvikling. Låste markeringer kan stadig eksporteres og kopieres. Du kan også stadig ændre dem såsom at svare på dem eller ændre deres status. Kontinuerlig samkopiering og fortrydelse af samkopiering af markeringer er mere tidskrævende og risikabelt.
  2. Husk altid på, at visse processer og funktioner forhindrer gendannelse af markeringer, når et dokument samkopieres. Gå tilbage til Processer, der forhindrer fortrydelse af samkopiering af markeringer for at få mere at vide.
  3. Når du er klar til at samkopiere dine markeringer, skal du gemme en kopi af din PDF-fil og samkopiere kopien. På denne måde har du altid den originale, ikke-samkopierede version, hvis du har brug for at gå tilbage til den.
  4. Som en generel regel, hvis du vil forhindre, at tredjeparter sletter eller ændrer dine markeringer, bør du samkopiere dem, lige inden du sender dokumentet ud, og sørge for at funktionen Tillad annotationsgendannelse er deaktiveret i menuen Samkopier.Se Samkopiering af markeringer (Hjælp til Revu) for at få flere oplysninger.
    Hvis du vil have større sikkerhed samt et revisionsspor, kan du uploade filen til en Bluebeam Studio-session.Dette forhindrer også, at andre brugere fortryder samkopiering af filen.
  5. Samkopiering sikrer, at markeringer og annotationer bliver vist i PDF-fremvisere og mobilapps, der kun viser PDF-indhold og ellers ikke ville vise de inkluderede markeringer og annotationer.
  6. Hvis dine markeringer indeholder handlinger, som du ønsker skal fungere i Revu iPad eller Vu iPad, skal du samkopiere dem, inden de bliver overført til enheden.Du kan få mere at vide om, hvordan man samkopierer markeringer i Sådan defineres en handling (Hjælp til Revu).

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Markering

Sikkerhed

I Revu kan du enten låse eller samkopiere markeringer for at forhindre, at de ved et uheld bliver flyttet eller redigeret, men hvordan ved du, hvad du skal bruge og hvorfor?