Dokumenter udskrives langsomt eller forkert | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Når du udskriver visse PDF-filer til en fysisk printer, udskrives dokumenterne ikke korrekt, eller udskrivningsprocessen tager virkelig lang tid.

Årsag

Når du udskriver en fil, opretter Windows GDI-processen PostScript-filer (PS), der sendes til en fysisk printer. Printeren konverterer disse filer til udskrevet sideindhold.

Under konverteringen nedbrydes skrifttyper og andre udskrevne elementer til datapunkter, der repræsenterer buer, kurver, transparens osv., og sendes til printeren. Jo flere PostScript-data din fil har, desto længere tager det at udskrive den. Hvis din fil har mange ord eller mere kompleks grafisk data som linjefletning, transparens og skraveringsmønstre, tager det længere tid at udskrive den.

Løsning

Der er et par ting, som du kan gøre for at løse problemet:

Brug en PCL-printerdriver, hvis du ikke allerede gør det.

PCL 6-drivere hjælper kompatible printere med at oversætte GDI til PCL 6 hurtigere end konvertering af PostScript-data, da PCL 6-kommandoer er udarbejdet til at ligge tæt på Microsoft Windows GDI-kommandoer.

Hvis der allerede er en PCL 6-driver installeret på din maskine til din printer, kan du følge nedenstående trin for at vælge den.

1. Påbegynd udskrivningsprocessen i Revu ved at gå til Fil > Udskriv (Ctrl+P) .
  2. Vælg PCL 6-versionen af din printer fra rullelisten Navn, der findes oven over dialogboksen Udskriv.
    Hvis der ikke er angivet nogen PCL 6-driver, skal du kontrollere printerproducentens websted for at finde en tilgængelig driver til din printer.
  3. Klik på Udskriv.

Udskriv som billede

Hvis problemet varer ved, eller hvis du allerede bruger en PCL 6-driver, kan du normalt løse denne type udskrivningsproblemer ved at åbne indstillingerne Avanceret udskrivning. Vælg Billede i rullemenuen Udskrivningsmotor.

Sådan ændrer du indstillingen og udskriver:

1. I Revu skal du vælge Filer > Udskriv (Ctrl+P).
  2. Klik på Avanceret.
    Dette åbner dialogboksen Avanceret udskrivning.
  3. Vælg Billede i rullemenuen Udskrivningsmotor, og klik på OK.
  4. Klik på Udskriv.

Fejlfinding

Udskrivning