Fejl i Studio: "Projektfilstien er for lang." | Revu 21

• Core
  • Complete

Problem

Når du forsøger at overføre en fil til et Studio-projekt, vises denne meddelelse:

“Fejl: Projektfilstien er for lang.”

Årsag

Windows har en begrænsning på 260 tegn for filstier, men Studio-projekter har en begrænsning på 180 tegn inklusive navne på filer og mapper. Denne begrænsning skyldes den måde, hvorpå filer lagres i Windows. Filer, der overføres til Studio-projekter, skal kopieres til din lokale brugerprofil, som du finder her:

C:\Users\[YourUserName]\AppData\Local\Bluebeam\0

Ved at kopiere filer til brugerprofilen kan Revu fortsætte med at arbejde med filer i Studio-projekter uden internetforbindelse, men der tilføjes dog tegn til en filsti. For at tage højde for længere brugerprofilnavne har Studio-projekter en grænse på 180 tegn for at sikre, at alle filstier overholder Windows’ grænse på 260 tegn.

[Navn på brugerprofil] + [Projektmappe(r)] + [Projektnavn] < 260 tegn

Løsning

Bluebeam foreslår følgende tips til at forkorte filstien:

• Forkorte ord til tre eller fire bogstaver. (f.eks. proj i stedet for projekt)
  • Fjern mellemrum mellem ord, og brug store bogstaver for at skelne mellem dem. (f.eks. BygReg i stedet for byggereglementer)
  • Fjern mellemrum mellem datoer, og/eller brug tal. (f.eks. aug17 i stedet for august2017)

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Fejlmeddelelse

Studio

Når du forsøger at overføre en fil til et Studio-projekt, vises denne meddelelse: “Fejl: Projektfilstien er for lang.” Se, hvorfor denne fejl opstår, og læs om løsningen her.