Sådan overfører du værktøjssæt til Revu til iPad | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Du kan eksportere et værktøjssæt fra Revu 21 og uploade det til et Studio-projekt. Når du opretter forbindelse til projektet fra Revu til iPad, kan du importere værktøjssættet og bruge det.

Eksportér værktøjssættet fra Revu 21

1. Gå til panelet Tool Chest.
  2. Vælg Tool Chest > Administrer værktøjssæt.
  3. Vælg det værktøjssæt, du vil eksportere, og vælg derefter Eksporter.
  4. Upload værktøjssætfilen (.btx) til et Studio-projekt.
    Navnet på .btx-filen kan være forskellig fra det navn, der vises i dialogboksen Tool Chest eller Administrer værktøjssæt.

Importer værktøjssættet for Revu til iPad

1. Åbn Revu til iPad, og vælg Dokumentstyring.
  2. Log ind på dit Studio-projekt, og tryk på værktøjssætfilen for at importere den til Revu til iPad Tool Chest.
  3. For at begynde at bruge værktøjssættet skal du vælge Adgang til fane og gå ind i Tool Chest.

Sådan gør du

Revu til iPad

Markering

Grænseflade og navigation

Du kan overføre et værktøjssæt ved at eksportere det fra Revu 21, uploade det til et Studio-projekt, oprette forbindelse til projektet med Revu til iPad og derefter importere det.