Sådan importerer du flere besigtigelsessymboler | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Hvis du har brug for en hurtig måde at oprette flere besigtigelsessymboler på, kan du bruge Microsoft Excel til at oprette deres grundlæggende egenskaber og derefter importere dem til et nyt eller allerede eksisterende værktøjssæt.

Sådan opretter du et værktøjssæt i Excel:

1. Åbn en tom Excel-fil, og indtast de grundlæggende egenskaber for hvert nyt besigtigelsessymbol, som du vil oprette:
    1. Angiv emnet for hvert symbol i kolonne A.
    2. Indtast den forkortelse, der skal vises inden for besigtigelsessymbolet i kolonne B. Du vil også se denne tekst, når markeringen placeres på en tegning.
    3. Indtast definitionen af symbolet i kolonne C, som vises i kolonnen Kommentarer i listen over Annotationslisten.
  2. Vælg Filer > Gem som.
  3. Vælg rullemenuen Gem som type , og vælg .csv.
  4. Gem filen.

Sådan importerer du værktøjssættet:

Du kan også importere dine tilpassede værktøjssæt til Bluebeam Cloud. Se Sådan sender du værktøjssæt fra Revu 21 til Bluebeam Cloud for at få mere at vide.
  1. Åbn Revu.
  2. Åbn Tool Chest (Alt+X).
  3. Vælg Tool Chest > Administrer værktøjssæt.
  4. Vælg det værktøjssæt, hvortil du vil tilføje de nye besigtigelsessymboler, og vælg Rediger.
    • Hvis du vil oprette et nyt værktøjssæt, skal du vælge Tilføj. Indtast et navn til det nye værktøjssæt, og vælg OK.
  5. Vælg Punchkey-import.
  6. Find og vælg din .csv- fil, og vælg Åbn.
  7. Vælg OK i både dialogboksene Ændr værktøjssæt og Administrer værktøjssæt.

Du bør nu kunne se de nye besigtigelsessymboler i værktøjssættet, hvor du importerede .csv- data.

Sådan gør du

Markering

Lær, hvordan du bruger Excel til hurtigt at oprette mange forskellige besigtigelsessymboler på samme tid.