Siden bliver blå, når du foretager en måling | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Din tegning bliver blå, hver gang du foretager en opmåling.

Årsag

Dokumentet indeholder mindst én visningsport, som definerer opmålingens målestoksforhold og måleenheder.

Løsning

Du kan fjerne den uønskede visningsport ved at følge disse trin:

1. Åbn panelet Opmålinger (Alt+U), og udvid rullemenuen Visningsporte.
  2. På listen Visningsporte skal du vælge den visningsport, som du ønsker at slette.
  3. Vælg ikonet Ryd alle visningsporte.
    1. Vælg Ryd alt fra siden for at slette de fremhævede visningsporte fra den aktuelle side.
    2. Vælg Ryd alt fra dokumentet for at fjerne visningsporte fra hele dokumentet.