Pen-værktøjet tegner brudte eller grove linjer, når det bruges sammen med en Microsoft Surface Pen | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Pen-værktøjet tegner brudte eller grove linjer, når det bruges sammen med en Microsoft Surface Pen.

Årsag

Dette sker, når penaktiveringsintervallet ikke er indstillet rigtigt.

Løsning

Indstil de korrekte tabletindstillinger i Revu.

1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. I sidepanelet Indstillinger skal du vælge Vindue.
  3. Vælg fanen Tablet.
  4. Indstil penaktiveringsintervallet mellem 300-600 ms.
  5. Gå til Input ved berøring, og vælg Alle funktioner.
  6. Vælg OK.

Brug værktøjet Pen igen for at se, om problemet er løst. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at justere Penaktiveringsintervallet igen.

Fejlfinding

Revu 21

Markering

Tegner Pen-værktøjet i Revu 21 brudte eller grove linjer, når det bruges sammen med en Microsoft Surface Pen? Sådan foretager du fejlfinding af problemet.