Sådan oversætter du markeringer til forskellige sprog | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu kan oversætte dine PDF-markeringer til andre sprog. Funktionen Oversæt markeringer oversætter alle kommentarer i tekstfeltet for PDF-markeringerne samt alle svar og kommentarer i Annotationslisten.

Funktionen Oversæt markeringer gælder kun for markeringer. PDF-filens egen tekst oversættes ikke. Desuden kan samkopierede markeringer ikke oversættes. Oversættelser bliver permanente, hvis du gemmer PDF-filen.

Revu skal oprette forbindelse til internettet for at kunne bruge Oversæt markeringer.
  1. Åbn PDF-filen i Revu.
  2. Hvis du vil oversætte markeringerne, skal du gå til Dokument > Oversæt markeringer.
  3. Vælg det nuværende sprog i rullelisten Fra , eller vælg Auto.
  4. Vælg sprog, der skal oversættes til i rullelisten Til.
  5. I feltet Sideområde skal du angive de sider, du vil oversætte.
  6. Vælg OK.

Den oversatte tekst er synlig flere forskellige steder:

• teksten i en tekstboks
  • Skrivemaskine
  • Billedforklaring
  • Bemærkning eller pop op-kommentar.

Anden tekst, herunder svar og kommentarer til markeringer, der ikke er tekst, som f.eks. en Sky eller et Rektangel, kan ses i Annotationslisten (Alt+L). Kommentarer til alle markeringer, men ikke svar, kan også ses øverst i panelet Egenskaber (Alt+P).

Indstillinger

Revu kan oversætte dine PDF-markeringer til andre sprog.