Aktivering af meddelelser for fejlfinding

• Revu 20
  • Revu 2019

Gå til andre versioner:

Aktivering af funktionen fejlfinding

For at hjælpe med at løse de problemer, du muligvis oplever i Revu, indeholder Bluebeam Administrator en fejlfindingsfunktion, der føjer yderligere oplysninger til dine logfiler. Sådan aktiverer du denne funktion:

1. Åbn Revu .
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  3. I sektionen Administrator skal du markere feltet Udvidet fejlfinding.
  4. Klik på OK.
  5. Hvis det er muligt, skal du genskabe problemet, så logfilerne indeholder yderligere poster.
  6. Afslut Revu.

Send logfiler til Bluebeam

1. Åbn Revu igen.
  2. Gå til Hjælp > Indberet et problem. Hvis dialogboksen Vedhæft logfiler vises, skal du klikke på Ja.
  3. Der åbnes en e-mail med en .zip-fil med indholdet af Revu-logfilerne.
  4. Medtag så mange oplysninger om problemet som muligt sammen med dine kontaktoplysninger i e-mailen, og klik derefter på Send. Dette opretter en supportsag hos Bluebeams tekniske support.

Hvis e-mailen ikke åbnes

1. Åbn Revu .
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  3. Klik på Gennemse logmappe i sektionen Administrator.
    For side om side-installationer af Revu skal følgende opgaver udføres i den nyeste version af Bluebeam Administrator.
  4. Gem og vedhæft filen Logs.zip, der findes i mappen, til en e-mail, der sendes til support@bluebeam.com.
    Medtag så mange oplysninger om problemet som muligt sammen med dine kontaktoplysninger i e-mailen, og klik derefter på Send. Dette opretter en supportsag hos Bluebeams tekniske support.

Fejlfinding

Revu 2019

Indstillinger

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2018

Slå fejlfindingsfunktionen til

For at hjælpe med at løse de problemer, du muligvis oplever i Revu, indeholder Bluebeam Administrator en fejlfindingsfunktion, der føjer yderligere oplysninger til dine logfiler. Sådan aktiverer du denne funktion:

1. Afslut alle programmer.
  2. Åbn Bluebeam Administrator .
    I Windows 10 og 8.1 skal du klikke eller trykke på Start og skrive Bluebeam Administrator.

For side om side-installationer af Revu skal følgende opgaver udføres i den nyeste version af Bluebeam Administrator. Sørg for at ændre Opdater indstillinger for Revu-version under fanen Revu til den version, du laver fejlfinding på, og klik på Anvend.
  3. Marker feltet Udvidet fejlfinding slået til under fanen Revu.
  4. Klik på OK.
  5. Genskab problemet, så logfilerne indeholder yderligere poster.
  6. Afslut alle programmer.

Send logfiler til Bluebeam

1. Åbn Bluebeam Administrator .
    I Windows 10 og 8.1 skal du klikke eller trykke på Start og skrive Bluebeam Administrator.
  2. Marker feltet E-maillogfiler til support under fanen Revu.Der åbnes en e-mail med en .zip- fil med indholdet af Revu-logfilerne.
    Hvis e-mailen ikke åbnes, skal du gå til fanen Revu, klikke på Gennemse logmappe og manuelt vedhæfte filen Logs.zip til en e-mail adresseret til support@bluebeam.com.
  3. Medtag så mange oplysninger om problemet som muligt sammen med dine kontaktoplysninger i e-mailen, og klik derefter på Send. Dette opretter en supportsag hos Bluebeams tekniske support.

Fejlfinding

Revu 2018

Indstillinger

Revu 2017 og ældre

Oversigt

Sådan aktiverer du meddelelser for fejlfinding i Revu-logfilerne, som kan hjælpe med at isolere softwareproblemer og deres årsager.

For at hjælpe os med at løse problemer, der kan opstå med din Revu-software, har Bluebeam Administrator en fejlfindingsfunktion, der skriver yderligere oplysninger til logfilerne om problemet og dets mulige årsag. I denne artikel får du en gennemgang af denne proces, og hvordan du kan sende det komplette sæt Revu-logfiler til Bluebeam-support.

Slå fejlfindingsfunktionen til

1. Afslut alle programmer.
  2. Vælg Start, og indtast Bluebeam Administrator.
  3. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  4. Klik på fanen Logføring, og marker derefter feltet Fejlretning til .
  5. Klik på OK.
  6. Genskab problemet, så logfilerne indeholder yderligere poster.
  7. Afslut alle programmer.

Afsendelse af Bluebeam-logfilerne til os

1. Gå til Start > Alle programmer > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator.

I Windows 10 og 8.1 skal du klikke eller trykke på Start og skrive Bluebeam Administrator.

– eller –

Gå til Hjælp > Administrator i Revu.

2. Gå til fanen Logføring, og klik på E-maillogfiler til support.

Der åbnes en e-mail med en .zip-fil med indholdet af Revu-logfilerne.

3. Medtag så mange oplysninger om problemet som muligt sammen med dine kontaktoplysninger i e-mailen, og klik derefter på Send. Så sendes e-mailen til Bluebeams tekniske support, og der oprettes en supportsag.
Hvis der ikke åbnes en e-mail, skal du klikke på Gennemse på fanen Logføring og manuelt vedhæfte filen Logs.zip til en e-mail, der er adresseret til support@bluebeam.com. Husk at medtage så mange oplysninger som muligt om problemet samt dine kontaktoplysninger.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Indstillinger

For at hjælpe med at løse de problemer, du kan opleve i Revu, indeholder Bluebeam Administrator en fejlfindingsfunktion, der føjer yderligere oplysninger til dine logfiler.