Ved brug af OCR skal 64-bit-versionen være installeret i operativsystemet

Gælder for:

• Revu 20 eXtreme
  • Revu 2019 eXtreme
  • Revu 2018 eXtreme

Gå til andre versioner:

Problem

Følgende meddelelse vises, når du forsøger at køre OCR på et PDF-dokument i Revu eXtreme:

Ved brug af OCR skal 64-bit-versionen være installeret i operativsystemet.

Årsag

Denne advarsel vises, når du kører OCR ved hjælp af Revu (32-bit). Når du installerer Revu eXtreme (2017 og nyere) på 64-bit Windows, er både 64-bit- og 32-bit-versioner af Revu-applikationen inkluderet. 64-bit-versionen hedder Bluebeam Revu, mens 32-bit versionen hedder Bluebeam Revu (32-bit).

Det anbefales at bruge 64-bit-versionen af Revu, da 64-bit-applikationer kan bruge mere hukommelse på 64-bit Windows. Revu (32-bit) er inkluderet for at løse gamle kompatibilitetsproblemer som fx printerdrivere, der ikke understøtter udskrivning fra 64-bit-applikationer korrekt.

Denne fejl opstår ikke, når du kører Revu eXtreme på 32-bit Windows. Det anbefales dog at bruge 64-bit Windows med OCR på grund af den ekstra hukommelse, der er tilgængelig for programmer i et operativsystem på 64-bit.

Løsning

Luk Revu (32-bit), og åbn PDF-dokumentet igen i Bluebeam Revu i stedet for Bluebeam Revu (32-bit):

1. Åbn 64-bit-versionen af Revu:
    1. I Windows 10 og 11: Klik på Start > Bluebeam Software > Bluebeam Revu.
    2. I Windows 8.1: Klik på Start, skriv Bluebeam Revu, og klik derefter på Bluebeam Revu.
    3. I Windows 7 SP1: Klik på Start > Alle programmer > Bluebeam Software > Bluebeam Revu.
  2. Når Revu åbnes, skal du vælge PDF-filen på listen Senest åbnede i panelet File Access (Alt+A).
  3. Klik på Dokument > OCR (Ctrl+Shift+O).

Fejlfinding

Revu 2019

Dokumenthåndtering

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Problem

Følgende meddelelse vises, når du forsøger at køre OCR på et PDF-dokument i Revu eXtreme:

Ved brug af OCR skal 64-bit-versionen være installeret i operativsystemet.

Årsag

Denne advarsel vises, når du kører OCR ved hjælp af Revu (32-bit). Når du installerer Revu eXtreme (2017 og nyere) på 64-bit Windows, er både 64-bit- og 32-bit-versioner af Revu-applikationen inkluderet. 64-bit-versionen hedder Bluebeam Revu, mens 32-bit versionen hedder Bluebeam Revu (32-bit).

Det anbefales at bruge 64-bit-versionen af Revu, da 64-bit-applikationer kan bruge mere hukommelse på 64-bit Windows. Revu (32-bit) er inkluderet for at løse gamle kompatibilitetsproblemer som fx printerdrivere, der ikke understøtter udskrivning fra 64-bit-applikationer korrekt.

Denne fejl opstår ikke, når du kører Revu eXtreme på 32-bit Windows. Det anbefales dog at bruge 64-bit Windows med OCR på grund af den ekstra hukommelse, der er tilgængelig for programmer i et operativsystem på 64-bit.

Løsning

Luk Revu (32-bit), og åbn PDF-dokumentet igen i Bluebeam Revu i stedet for Bluebeam Revu (32-bit):

1. Åbn 64-bit-versionen af Revu:
    1. I Windows 10: Klik på Start > Bluebeam Software > Bluebeam Revu.
    2. I Windows 8.1: Klik på Start, skriv Bluebeam Revu, og klik derefter på Bluebeam Revu.
    3. I Windows 7 SP1: Klik på Start > Alle programmer > Bluebeam Software > Bluebeam Revu.
  2. Når Revu åbnes, skal du vælge PDF-filen på listen Senest åbnede under fanen File Access (Alt+A) .
  3. Klik på Dokument > OCR (Ctrl+Shift+O).

Det kan også være en god idé at ændre standardfremviseren for PDF-filer til 64-bit Revu, så du ikke ser denne besked i fremtiden. Brug Bluebeam Administrator til at ændre standardfremviseren til 64-bit Revu:

1. Åbn Revu.
  2. Klik på Hjælp > Administrator (Alt+H+M).
  3. Klik på fanen Revu i Administrator.
  4. Vælg 64-bit som standardfremviseren til PDF-filer.
  5. Klik på OK for at gemme indstillingen og lukke Administrator.
  6. Luk Revu. Den skal lukkes, før PDF-filer begynder at åbne i 64-bit Revu.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Dokumenthåndtering

Vises der en pop op-meddelelse, der forklarer, at OCR kræver 64-bit-versionen af Revu eXtreme? Følg denne vejledning for at åbne 64-bit-versionen af Revu på din computer.