Revu-indstillinger åbnes ikke

• Revu 20
  • Revu 2019

Problem

Efter du har opgraderet din kopi af Revu, sker der ikke noget, når du går til Revu > Indstillinger.

Årsag

Når du opgraderer, overfører Revu automatisk dine gamle indstillinger til den opgraderede version. Tidligere versioner af Revu havde en gengivelsestilstand, som ikke længere eksisterer. Hvis Iterativ tegning med forstærker var aktiveret før opgraderingen, åbnes Indstillinger ikke.

Løsning

Opret en ny fil med indstillinger

1. Luk Revu.
  2. Klik her for at downloade filen “RevuPreferences.xml” til din computer.
  3. I Windows Explorer skal du gå til den downloadede fil.
  4. Højreklik på filen, og gå til Åbn med > Notesblok.
  5. I Notesblok skal du gå til FilerGem uden at foretage ændringer.
  6. Luk Notesblok.

Kopiér din nye fil med indstillinger

1. Åbn stifinder, og gå til følgende placering. Sørg for at erstatte ‘din version her’ i filstien med den version af Revu , du bruger. C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\din version her\Revu
    Hvis ProgramData-mappen ikke er synlig, skal du følge denne vejledning for at vise den.
  2. Kopiér “RevuPreferences.xml”- filen, du gemte i denne mappe.
  3. Åbn Revu.
  4. Gå til Revu > Indstillinger for at tjekke, at Indstillinger åbnes, og at problemet er blevet løst.

Dette problem vil blive løst i en fremtidig opdatering af Revu. Hvis denne vejledning ikke løser dit problem, skal du kontakte os.

Fejlfinding

Revu 2019

Indstillinger

>Efter du har opgraderet din udgave af Revu, sker der ikke noget, når du åbner menuen Indstillinger .