Dialogboksen "Gem som" vises aldrig, når jeg opretter PDF-dokumenter

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Problem

Når du forsøger at udskrive med Bluebeam PDF-printeren, Bluebeam Stapler eller et Bluebeam-plugin, vises dialogboksen Gem som ikke, og/eller der kan ikke genereres en PDF-fil.

Følg nedenstående trin for at løse problemet, afhængigt af om du oplever problemet med Bluebeam PDF-printeren eller et Bluebeam-plugin med et understøttet tredjepartsprogram eller ej.

Løsning

Bluebeam PDF-printer

Hvis du opretter PDF-filer med Bluebeam PDF-printeren eller Bluebeam Stapler-funktionen i Revu:

1. Vælg Start, og skriv Bluebeam Administrator i søgelinjen.
  2. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  3. Vælg fanen Printer i Bluebeam Administrator, og sørg for, at indstillingerne Anmodning af filnavn og Åben i fremviser er valgt.
  4. Højreklik på knappen Geninstaller printer, og vælg Afinstaller printer.
  5. Når printeren er blevet afinstalleret, skal du vælge Geninstaller Printer for at geninstallere den.
  6. I afsnittet Overvågning port nederst til højre på siden skal du vælge Genstart.
    Portovervågningen virker ikke, medmindre processen BBPrint.exe kører. Dette må ikke fjernes fra listen over startelementer.
  7. Vælg Anvend og OK for at anvende dine indstillinger og lukke Bluebeam Administrator.

Bluebeam-plugins

For Revu 21-brugere skal du have et Core- eller Complet-abonnement for at få fuld adgang til Bluebeam-plugins.

Hvis du bruger Bluebeam-plugin til Office®, AutoCAD®, Navisworks®, Revit® eller SolidWorks®:

1. Fuldfør de trin, der er angivet ovenfor i Bluebeam Administrator.
  2. Åbn derefter filen i Office, AutoCAD, SolidWorks osv.
  3. Vælg Bluebeam > Skift indstillinger på båndet.
  4. Sørg for, at indstillingerne Anmodning af filnavn og Åben i fremviser er valgt.
  5. Vælg Opret fil.

Første gang du forsøger at oprette en PDF-fil efter disse løsninger, ser du muligvis dialogboksen Gem som for tidligere PDF-konverteringer, der ikke blev gennemført. Vælg Annuller for at afbryde dem, du ikke vil have.

Fejlfinding

Revu 2019

Udskrivning

PDF-håndtering

Revu 20

Revu 21

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Problem

Dialogboksen Gem som vises aldrig, og der oprettes ikke en PDF-fil, når du udskriver til Bluebeam PDF-printer udskriv, Bluebeam Stapler eller Bluebeam-plugin Opret.

Løsning

Du kan følge de relevante trin, der er angivet nedenfor, afhængigt af om du oplever problemet, når du bruger Bluebeam PDF-printer eller Bluebeam-plugin i et understøttet tredjepartsprogram.

Hvis du opretter PDF-filer ved hjælp af Bluebeam PDF-printeren udskriv, Bluebeam Stapler eller funktionen Opret PDF-fil Opret i Revu:

• Åbn Bluebeam Administrator:

Gå til Start > Alle programmer > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator.

I Windows 10 og 8.1 skal du klikke eller trykke på Start og skrive Bluebeam Administrator.

– eller –

Gå til Hjælp > Administrator i Revu.

• Klik på fanen Logføring og derefter knappen Ryd midlertidige filer.

bluebeam-admin-ryd-midlertidige-filer

• Klik på fanen Printer i Bluebeam, og sørg for, at felterne Anmodning af filnavn og Åben i fremviser er markeret.
  • Højreklik på knappen Geninstaller printer, og klik på Afinstaller printer.

afinstallere-printeren

• Når printeren er blevet afinstalleret, skal du klikke på Geninstaller printer for at geninstallere den.
  • I afsnittet Overvågning port, der er placeret nederst til højre på siden, skal du klikke på Genstart.

portovervågningBemærk: Portovervågningen fungerer ikke, medmindre BBPrint.exe-processen kører. Dette må ikke fjernes fra listen over startelementer.

• Klik på Anvend og OK for at anvende dine indstillinger og lukke Bluebeam Administrator.

Første gang du prøver at oprette en PDF-fil efter dette, ser du muligvis dialogboksen Gem som for tidligere PDF-konverteringer, der ikke blev fuldført. Du kan klikke på Annuller for at annullere de handlinger, som du ikke ønsker.

Hvis du bruger Bluebeam-pluginet Opret til Office, AutoCAD, Navisworks, Revit eller SolidWorks:

• Fuldfør de trin, der er angivet ovenfor i Bluebeam Administrator.
  • Åbn filen i Office, AutoCAD eller SolidWorks.
  • Klik på Bluebeam på båndet, og klik derefter på Skift Indstillinger.
  • Kontrollér, at indstillingerne Bed om filnavn og Åbn i fremviser er markeret.
  • Klik på Opret fil.

Bemærk:Første gang du prøver at oprette en PDF-fil efter dette, ser du muligvis dialogboksen Gem som for tidligere PDF-konverteringer, der ikke blev fuldført.Du kan klikke på Annuller for at afbryde dem, du ikke vil have.

Ud over at se på Hjælpevejledning til Revu, kan du se Bluebeam Support-siden, hvor du også finder videovejledninger og ofte stillede spørgsmål om PDF-oprettelse ved hjælp af Bluebeam PDF-printeren , Bluebeam Stapler eller Bluebeam-pluginet i understøttede programmer såsom AutoCAD , Revit , Navisworks , SketchUp Pro , samt Microsoft Outlook og Microsoft Office .

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Udskrivning

PDF-håndtering

Dialogboksen Gem som vises aldrig, og der oprettes ikke en PDF-fil, når der udskrives til Bluebeam PDF-printeren