Kolonnen med et brugerdefineret valg er tom

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du har oprettet en brugerdefineret kolonne med tilgængelige valg, der er forbundet med emneegenskaben for en markering, men valgkolonnen er tom, når du prøver at foretage et valg.

Årsag

Dette skyldes som regel, at der er et ekstra mellemrum i slutningen af den tilknyttede markerings emnenavn, som du kan finde i Markeringsegenskaber.

Løsning

Det er nødvendigt at genoprette den berørte markering.

1. Placer markeringen på PDF-filen.
  2. Åbn panelet Egenskaber (Alt-P).
  3. I feltet Emne skal du fjerne det ekstra mellemrum i slutningen af markeringens navn.
  4. Gem denne nye version af markeringen i dit værktøjssæt, og fjern den gamle.

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Revu 2018

Fejlfinding

Hyperlinks fungerer ikke, når Revu 2019 bruges i præsentationstilstand.