Liste over tilladte Studio-servere – styr serveradgang, og gennemtving Windows-godkendelse

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20

Administratorer kan distribuere en registreringsdatabasenøgle til Revu-klientsystemer for at kontrollere adgang til Studio-serveren. Hvis din organisation har brug for at deaktivere Studio-adgang, kan du oprette en tom tilladelsesliste. Hvis din organisation bruger Studio Enterprise, kan du oprette en liste over tilladte Studio-servere (f.eks. din interne serverwebadresse), mens du begrænser adgangen til eksterne servere (f.eks. studio.bluebeam.com).

Opret en tilladelsesliste gennem en registreringsdatabasenøgle

1. Åbn Windows-registreringseditoren.
  2. Gå til
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bluebeam Software
  3. Højreklik på mappen Bluebeam Software, og vælg Ny > Nøgle.
  4. Navngiv nøglen Revu.
  5. Højreklik på Revu-mappen, og vælg Ny > Nøgle.
  6. Navngiv nøglen Studio.
  7. Højreklik på Studio-mappen, vælg Ny > Strengværdi.
  8. Indtast AllowedServers som værdi.
  9. Højreklik på AllowedServers, vælg Rediger, og angiv din servers URL-adresse som værdidata.
    Lad værdien være tom, hvis du har brug for at deaktivere adgang til Studio. Brugere vil ikke være i stand til at oprette eller slette servere i Revu.
    • Medtag ikke https:// i servernavnet.
    • Adskil flere serverwebadresser med komma ‘,’ og ingen mellemrum. For eksempel serverURL.com,studio.bluebeam.com.

Funktioner

• Alle felter i dialogboksen ‘Administrer server’ i Revu bliver deaktiveret.
  • Nulstilling af indstillinger for Revu bevarer listen over tilladte servere.
  • Adgang via et Studio-link til servere genererer en fejl.

Gennemtving Windows-godkendelsestilstand

Ejere af private Studio Enterprise-servere kan også tvinge brugere til at logge ind via dine Studio Enterprise-servere med Windows-godkendelse i stedet for at indtaste et brugernavn og en adgangskode i softwaren. Når de er konfigureret, kan brugerne ikke tilsidesætte disse indstillinger i Revu.

1. Åbn registreringseditoren.
  2. Gå til
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bluebeam Software
  3. Højreklik på Studio-mappen, og vælg Ny > DWORD-værdi (32-bit).
  4. Indtast WindowsAuthenticationOnly som værdi.
    Denne værdi skelner mellem store og små bogstaver.
  5. Højreklik på WindowsAuthenticationOnly, vælg Rediger, og indstil værdien til 1.

Funktioner

• Alle felter i dialogboksen Log ind er deaktiveret. Windows-godkendelse er aktiveret og kan ikke deaktiveres.
  • Alle felter i dialogboksen Rediger server er deaktiveret. Windows-godkendelse er aktiveret og kan ikke deaktiveres.
  • Genererer fejl for servere, der ikke understøtter Windows-godkendelse.
    Studio-funktionaliteten deaktiveres i Revu, medmindre webadressen til Bluebeam Studio (studio.bluebeam.com) eller din interne Studio-serverwebadresse er blevet indtastet som beskrevet ovenfor.

Eksportér denne Studio-registreringsdatabasenøgle, og distribuer den til klientsystemer. Indstil tilladelser i overensstemmelse hermed for at forhindre, at brugerne foretager ændringer i registreringsdatabasenøglen.

Opsætning

Studio

Revu 21

Revu 20

Installation

Hvis din organisation bruger Studio Enterprise, kan du lære, hvordan du kan oprette en liste over tilladte Studio-servere (f.eks. din interne serverwebadresse), mens du begrænser adgangen til eksterne servere (f.eks. studio.bluebeam.com).