Bluebeam Subscription Onboarding

Bluebeam-abonnement Onboarding

Når du køber eller opgraderer til Revu 21, administreres licenser som abonnementskonti. Ligesom tidligere versioner skal du stadig installere Revu 21, men nu behøver du ikke længere at registrere dig med et serienummer eller en produktnøgle. Her er dine næste trin:

Acceptér invitation

Når du har modtaget ordrebekræftelsen, modtager du en e-mailinvitation til din nye Bluebeam-konto for at få adgang til Revu 21.

Kontooplysninger

Udfyld derefter dine kontooplysninger. Hvis du allerede har et Bluebeam-ID (BBID), skal du indtaste din eksisterende kontos e-mailadresse og adgangskode. Ellers vil de oplysninger, der tilføjes her, være dit nye BBID.

Bekræft BBID

Før du kan administrere dit abonnement eller logge ind på Revu 21, skal du bekræfte dit BBID. Du modtager en e-mail til bekræftelse af din nye konto.

Når du har bekræftet dine kontooplysninger og BBID, er du klar til at begynde at administrere din Bluebeam-abonnementskonto for at få adgang til Revu 21, Bluebeam Cloud og Studio! Selvom du har opgraderet fra Revu 20 eller ældre, vil dit nye Bluebeam-abonnement ikke være tilgængeligt i Bluebeam Gateway. Du kan studere disse nyttige ressourcer for at komme godt i gang med vores nye licensstyringssystem til abonnementer:

Implementeringsvejledning

Få mere at vide om, hvad du skal overveje, før du implementerer de abonnementsbaserede Bluebeam-løsninger til dit team.

Læs mere

Vejledning til administration af abonnement

Få detaljerede oplysninger om, hvordan du styrer adgang til abonnementet og tilføjer slutbrugerne til dine Bluebeam-abonnementer.

Læs mere

Abonnementsoversigt

Fra Revu 21 afløser abonnementer de tidligere udgaver af Revu (dvs. Standard, CAD, eXtreme), og hvert Bluebeam-abonnement tilbyder et forskelligt funktionsniveau. Klik her for at se en komplet liste over tilgængelige funktioner i dit abonnement.

Basics :

Basics inkluderer funktionalitet til styring og markering af projektdokumenter såsom grundlæggende måleværktøjer (dvs. kun længde og område), OCR og digitale signaturer.

Core :

Core indeholder yderligere samarbejdsværktøjer til små og mellemstore projekter i byggebranchen, herunder fuld adgang til Studio, sammenlign dokumenter, overlejring og Skitse i korrekt målestoksforhold.

Complete :

Complete tilbyder altomfattende funktioner til komplekse byggeprojekter, herunder, men ikke begrænset til: avancerede måleværktøjer, dynamisk udfyldning, batchmellemlæg og mængdelink til Excel-regneark.

Bluebeam-abonnementerne indeholder også adgang til vores app/browser-løsning, Bluebeam Cloud. Lav markeringer på tegninger, gennemfør besigtigelser, og spor RFI’er og dokumenter til forelæggelse ude i marken. Kom i gang i dag!

Flere ressourcer

Installationsvejledning til Revu 21

Få mere at vide om at installere Revu 21 som enkeltbruger.

Læs mere

Ressourcer om Revu 21 til IT-administratorer

Hvis du har behov for at installere Revu 21 på flere computere, bør du læse vores vejledninger for IT-administratorer.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer

Har du generelle spørgsmål om Revu 21 og abonnementer? Få mere at vide i vores ofte stillede spørgsmål.

Læs mere

Bluebeam-abonnement Onboarding

Efter køb af eller opgradering til Revu 21 administreres licenser som abonnementskonti. Ligesom i tidligere versioner skal du stadig installere Revu 21, men nu behøver du ikke at angive et serienummer eller en produktnøgle for at komme i gang. Her er dine næste trin:

Acceptér invitation

Revu Starter Kit:

Når du har modtaget ordrebekræftelsen, modtager du en e-mailinvitation til din nye Bluebeam-konto for at få adgang til Revu 21.

Kontooplysninger

Udfyld derefter dine kontooplysninger. Hvis du allerede har et Bluebeam-ID (BBID), skal du indtaste din eksisterende kontos e-mailadresse og adgangskode. Ellers vil de oplysninger, der tilføjes her, være dit nye BBID.

Bekræft BBID

Før du kan administrere dit abonnement eller logge ind på Revu 21, skal du bekræfte dit BBID. Du modtager en e-mail til bekræftelse af din nye konto.

Når du har bekræftet dine kontooplysninger og BBID, er du klar til at begynde at administrere din Bluebeam-abonnementskonto for at få adgang til Revu 21, Bluebeam Cloud og Studio! Selvom du har opgraderet fra Revu 20 eller ældre, vil dit nye Bluebeam-abonnement ikke være tilgængeligt i Bluebeam Gateway. Du kan studere disse nyttige ressourcer for at komme godt i gang med vores nye licensstyringssystem til abonnementer:

Implementeringsvejledning

Få mere at vide om, hvad du skal overveje, før du implementerer de abonnementsbaserede Bluebeam-løsninger til dit team.

Læs mere

Vejledning til administration af abonnement

Få detaljerede oplysninger om, hvordan du styrer adgang til abonnementet og tilføjer slutbrugerne til dine Bluebeam-abonnementer.

Læs mere

Abonnementsoversigt

Fra Revu 21 afløser abonnementer de tidligere udgaver af Revu (dvs. Standard, CAD, eXtreme), og hvert Bluebeam-abonnement tilbyder et forskelligt funktionsniveau. Klik her for at se en komplet liste over tilgængelige funktioner i dit abonnement.

Basics :

Basics inkluderer funktionalitet til styring og markering af projektdokumenter såsom grundlæggende måleværktøjer (dvs. kun længde og område), OCR og digitale signaturer.

Core :

Core indeholder yderligere samarbejdsværktøjer til små og mellemstore projekter i byggebranchen, herunder fuld adgang til Studio, sammenlign dokumenter, overlejring og Skitse i korrekt målestoksforhold.

Complete :

Complete tilbyder altomfattende funktioner til komplekse byggeprojekter, herunder, men ikke begrænset til: avancerede måleværktøjer, dynamisk udfyldning, batchmellemlæg og mængdelink til Excel-regneark.

Bluebeam-abonnementerne indeholder også adgang til vores app/browser-løsning, Bluebeam Cloud. Lav markeringer på tegninger, gennemfør besigtigelser, og spor RFI’er og dokumenter til forelæggelse ude i marken. Kom i gang i dag!

Flere ressourcer

Installationsvejledning til Revu 21

Få mere at vide om at installere Revu 21 som enkeltbruger.

Læs mere

Ressourcer om Revu 21 til IT-administratorer

Hvis du har behov for at installere Revu 21 på flere computere, bør du læse vores vejledninger for IT-administratorer.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer

Har du generelle spørgsmål om Revu 21 og abonnementer? Få mere at vide i vores ofte stillede spørgsmål.

Læs mere