DWG-bestanden omzetten om deze te openen in Revu

• Alle versies van Revu

DWG -bestanden converteren naar PDF

In dit artikel wordt niet besproken hoe een PDF-bestand naar een DWG-bestand kan worden omgezet. Als u een Autodesk-product gebruikt, vindt u hier een zelfstudie over deze functionaliteit.

Revu gebruikt PDF als standaard bestandsformaat. Voordat u DWG-bestanden opent in Revu, moet u uw bestanden converteren naar PDF.

Als u CAD-software op uw computer hebt geïnstalleerd en u  Revu CAD/eXtreme gebruikt, kunt u uw gewenste bestanden openen in Revu door een PDF-bestand te maken via de Bluebeam-plug-in.

Als u geen CAD-software op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u beginnen door de gratis DWG viewer te downloaden, genaamd DWG Trueview, vanaf de Autodesk website. Na installatie:

1. Open het gewenste DWG-bestand in DWG Trueview.
  2. Klik op Afdrukken. Het dialoogvenster Afdrukken verschijnt.
  3. In het gebied printer/plotter klikt u op het veld Naam en selecteert u Bluebeam PDF
  4. Klik op OK. Het dialoogvenster Opslaan als verschijnt.
  5. Plaats het bestand op de gewenste locatie en klik op Opslaan.

Uw DWG-bestand is nu naar PDF geconverteerd en zal worden geopend in Revu.

How-to

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Documentverwerking

Lees hoe u DWG-bestanden kunt converteren om te gebruiken in Revu.