DWG-bestanden naar pdf converteren

Van toepassing op:

• Revu 20 en lager

DWG-bestanden naar pdf converteren

In dit artikel wordt niet besproken hoe een PDF-bestand naar een DWG-bestand kan worden omgezet. Als u een Autodesk-product gebruikt, vindt u hier een zelfstudie over deze functionaliteit.

Revu gebruikt pdf als standaard bestandsformaat. U moet uw DWG-bestanden eerst converteren naar pdf voordat u ze kunt openen in Revu.

Als u CAD-software op uw computer hebt geïnstalleerd en u  Revu CAD/eXtreme gebruikt, kunt u uw gewenste bestanden openen in Revu door een PDF-bestand te maken via de Bluebeam-plug-in.

Als u geen CAD-software op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u beginnen door de gratis DWG viewer, DWG Trueview, te downloaden vanaf de website van Autodesk. Na installatie:

1. Open het gewenste DWG-bestand in DWG Trueview.
  2. Klik op Tekenen.
  3. In het gebied printer/plotter klikt u op het veld Naam en selecteert u Bluebeam PDF
  4. Klik op OK
  5. Plaats het bestand op de gewenste locatie en klik op Opslaan.

Uw DWG-bestand is nu naar pdf geconverteerd en kan worden geopend in Revu.

How-to

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Documentverwerking

Lees hoe u DWG-bestanden kunt converteren om te gebruiken in Revu.