Uw versienummer van Revu vinden | Revu voor Windows

Geldt voor:

• Alle versies van Revu
Afhankelijk van uw versie van Revu, kunt u op verschillende manieren uw versienummer vinden.Na lancering van Revu, verschijnt er een pop-upscherm waarin het jaar staat waarin het product werd gelanceerd (bijv. Revu 2019, Revu 2018) of het nummer dat bij de release hoort (bijv. Revu 11, Revu 12). Zodra u het jaar of nummer hebt gevonden dat bij uw installatie hoort, volgt u de onderstaande instructies om uw volledige versienummer te vinden.

Revu 2019 en 2018

1. Open Revu.
  2. Klik op Revu > Over .
  3. Het versienummer staat linksbovenin het venster, boven de Licentieovereenkomst.

Revu 2017 en lager

1. Open Revu.
  2. Klik op Help > Over over-32x32.
  3. De versie staat linksbovenin het venster, boven de Licentieovereenkomst.

Bluebeam Administrator

U kunt ook de Bluebeam Administrator gebruiken om uw versienummer te vinden.
  1. Open de Bluebeam Administrator.
  2. Klik op Help > Over Administrator.
  3. Uw versienummer staat linksbovenin het venster, boven de Licentieovereenkomst. Bijvoorbeeld: 2016.0 of 9.5.1

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

How-to

Aan de slag

Lees hoe u DWG-bestanden kunt converteren om te gebruiken in Revu.