Meerdere taken tegelijk uitvoeren in de Bluebeam Stapler

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

De Bluebeam Stapler kan ook worden gebruikt om een set conversies te configureren, waarbij elke conversie een “taak” wordt genoemd. Er kunnen meerdere taken aan de Stapler worden toegevoegd en tegelijk worden geconverteerd. Gebruik deze functie om meerdere bestanden geautomatiseerd te converteren.Het uitvoerbestand wordt in de eerste rij weergegeven, wat de bestandsnaam aangeeft die zal worden aangemaakt, de uitvoerlocatie en de aanmaakdatum. Voor de bestandsnaam van de PDF staat een pictogram dat kan worden gebruikt om de lijst met bronbestanden te openen en uit te klappen. De volgorde van de bestanden van de taak is belangrijk, want dit is de volgorde waarin de pagina’s in de resulterende PDF verschijnen.Selecteer een of meerdere bronbestanden uit de lijst en klik op de knop Omhoog, Omlaag en Sorteren om de brondocumenten in elke taak in te delen of klik en sleep ze in een nieuwe volgorde. U kunt een of meer brondocumenten uit een taak verwijderen door op de knop Verwijderen te klikken. Aanvullende bestanden om te converteren voegt u toe door deze uit een Windows Verkenner-map naar de Stapler te slepen.De plek waar een bronbestand naartoe wordt gesleept, bepaalt of een nieuwe conversietaak wordt aangemaakt of dat het bronbestand wordt bijgevoegd aan een PDF-taak. Als een bestand in een bestaande taak wordt gesleept, zal de Stapler proberen het bestand op die locatie in te voegen. Als een nieuwe taak wordt aangemaakt, zal het venster Stapler een tweede taak weergeven.Het Stapler-taakvenster wordt alfabetisch gesorteerd op naam van de taak. Daardoor kan de volgorde van de weergegeven taken veranderen. Om de sorteervolgorde te wijzigen, klikt u op de balk “Bestandsnaam”.Om de parameters van een taak te wijzigen, selecteert u de naam van de taak en vervolgens klikt u op de knop Configureren. Het dialoogvenster Taak configureren verschijnt, dat u kunt gebruiken om de aanmaak van het uitvoerbestand te regelen.

Meer informatie

Overzicht van de Bluebeam StaplerTaken configureren in de Bluebeam StaplerDe Bluebeam Stapler-wizard

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

How-to

U kunt bepaalde aspecten van de Stapler-taak configureren voordat u deze uitvoert door op Configureren te klikken.