Problemen met de netwerkverbinding bij het registreren/opheffen van registraties

Van toepassing op:

• Revu 2017 & ouder

Probleem

Registratiefout

Als u probeert om Revu 2017 of lager te registreren, krijgt u de volgende foutmelding:

105 Er kon geen online verbinding tot stand worden gebracht.

Registratie opheffen mislukt

Als u probeert om de registratie van Revu 2017 of lager op te heffen, kunt u de volgende foutmelding krijgen:

Licentieregistratie verwijderen mislukt, controleer netwerkconnectiviteit en probeer het opnieuw.

Oorzaak

Om te voldoen aan het nieuwste beveiligingsbeleid van Microsoft hebben we onlangs onze cloudinfrastructuur bijgewerkt om Transport Layer Security v1.2 te ondersteunen.

TLS is een beveiligingsprotocol voor het communiceren via een netwerk. Als gevolg van deze update ontvangt u bij oudere versies van Revu (2017 en ouder) foutmeldingen bij het registreren of opheffen van een registratie.

Oplossing

Als u handmatig wilt registreren in plaats van de onderstaande configuratiebestanden te downloaden, kunt u dit artikel raadplegen.

Registreren:

1. Sluit Revu als u Revu geopend heeft.
  2. Download het configuratiebestand dat op uw versie van toepassing is:
  3. Open uw map met Downloads, klik met de rechtermuisknop op de gezipte configuratiemap en selecteer Alles uitpakken > Uitpakken.
  4. Ga in de Windows Verkenner naar het volgende bestandspad of kopieer het pad, afhankelijk van uw versie van Revu:
    C:\Program Files\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\2017\Revu
    C:\Program Files\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\2016\Revu
  5. Kopieer en plak het bestand Revu.exe.config uit de map die u heeft gedownload en uitgepakt.
    Als u een pop-upbericht krijgt dat er al een bestand met dezelfde naam bestaat, kiest u Vervangen.
  6. Als u Revu 2017 gebruikt, moet u het bestand vervangen. Ga hiervoor naar het volgende bestandspad of kopieer en plak dit pad:
    C:\Program Files\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\2017\Pushbutton PDF
  7. Kopieer/plak het bestand PbMngr5.exe.config uit de configuratiemap die u heeft gedownload en uitgepakt.
    Als u een pop-upbericht krijgt dat er al een bestand met dezelfde naam bestaat, kiest u Vervangen.
  8. Open Revu opnieuw en probeer het registeren of het opheffen van de registratie opnieuw.

Registratie opheffen:

Als u na het volgen van bovenstaande stappen nog steeds proberen ondervindt bij het opheffen van een registratie van Revu 2017 of ouder, kunt u contact opnemen met ons licentieteam via registration@bluebeam.com.

Revu 2017 & ouder

Problemen oplossen

Foutbericht

Ondervindt u verbindingsproblemen bij het registreren of het opheffen van een registratie van Revu 2017 of ouder? Hier vindt u hulp.