Heb ik Revu nodig in 64-bits of 32-bits?

Bij computing zijn er twee soorten besturingssystemen:Β 64-bits en 32-bits. Het besturingssysteem (OS) bepaalt hoeveel geheugen (RAM) beschikbaar is. Computers met een 64-bits versie van Windows OS hebben bijvoorbeeld meer rekenkracht en geheugen dan die met 32-bits.

Bepaal uw besturingssysteem

De meeste computers die na 2010 zijn gemaakt, hebben een 64-bits OS. Zie dit Windows-artikel om te bepalen of uw computer een 64-bits of 32-bits OS heeft.

Revu 64-bits (aanbevolen)

Als uw computer een 64-bits OS heeft, dient u Revu 64-bits te gebruiken. Daardoor kunt u profiteren van de krachtige functies van Revu die meer geheugen en rekenkracht vereisen, zoals Optical Character Recognition (OCR).

Revu 32-bits

In sommige gevallen is Revu 32-bits de aanbevolen oplossing, bijvoorbeeld als een oudere printer is gekoppeld. Zie voor meer informatie dit artikel.Β

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

How-to

Configuratie

Configuratie

Compatibiliteit

Als u in een studio-sessie werkt, kan het voorkomen dat een bijdrager een project verlaat. In eerdere versies waren markeringen die door die gebruiker waren geschreven, vergrendeld en konden niet worden bewerkt of opnieuw worden toegewezen. Vanaf Revu 20.1 is het mogelijk om markeringen aan een andere gebruiker van een sessie toe te wijzen, waardoor corrigerende handelingen niet opnieuw uitgevoerd hoeven te worden, terwijl de volgbaarheid van de auteur behouden blijft.