De standaardlocatie voor openen/opslaan in SharePoint weer terugzetten naar lokale schijf

Dit artikel is van toepassing op:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Nadat u een SharePoint-documentbeheersysteem (DMS) hebt ingesteld, wordt dit uw standaardlocatie voor het opslaan en openen van documenten in Revu. Ga als volgt te werk als u de standaardlocatie voor openen/opslaan weer wilt wijzigen in de lokale schijf:Β

Als u deze stappen hebt gevolgd, kunt u alleen bestanden openen en opslaan in SharePoint door de werkbalk Documentbeheer te gebruiken.Β
  1. Open Revu en ga naar Revu > Voorkeuren (Ctrl+K).
  2. Onder Interface selecteert u het tabblad Bestandstoegang.
  3. Controleer of het veld Alleen bestanden in DMS openen en opslaan vanuit werkbalk is geselecteerd.
  4. Klik op OK.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

How-to

Voorkeuren

Vanwege de preventieve maatregelen die overal ter wereld worden getroffen om het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, begrijpen we dat velen mogelijk thuis zullen werken. Om u in deze lastige tijd te helpen, hebben we een gids samengesteld met de handigste tips voor extern werken in Revu