Studio-uitnodigingen verzenden en accepteren

• Revu 20

Misschien hebt u enkele veranderingen en verbeteringen van Studio opgemerkt in Revu 20. Als u een upgrade uitvoert vanuit Revu 2018 of 2019, worden in dit artikel de veranderingen uiteengezet tussen eerdere versies en Revu 20. Bent u een nieuwe gebruiker van Revu? Zie de Hulpgids voor een volledig beeld van Studio in Revu 20.

Stuur snel uitnodigingen door meerdere e-mails tegelijkertijd in te voeren

In Revu 20 kunt u uitnodigingen voor projecten en sessies sturen door meerdere e-mailadressen tegelijkertijd in te voeren in plaats van één voor één. Er zijn meerdere invoermethoden om e-mailadressen toe te voegen, met inbegrip van het volgende:

• Type of voer tekst in.
  • Plak een lijst met e-mailadressen.
  • Voeg een groep toe.
  • Selecteer specifieke e-mailadressen uit een groep.

Nadat u een lijst met e-mailadressen hebt toegevoegd om uit te nodigen voor uw sessie of project, hebt u de mogelijkheid om deze te beoordelen voordat u de uitnodiging verzendt. Op het beoordelingsscherm worden e-mailadressen gesorteerd op domeinnaam, waardoor u gemakkelijk ziet wie er uit specifieke groepen is uitgenodigd. U kunt ook doorgaan en e-mailadressen toevoegen aan de lijst, of deze verwijderen.

Meerdere deelnemers toevoegen aan een Studio-project of -sessie

Een uitnodiging voor uw project of sessie verzenden:

1. Ga naar uw project of sessie.
  2. Selecteer Uitnodigen .
    Deze optie wordt alleen weergegeven voor sessiebeheerders of gebruikers aan wie de machtiging Volledig beheer is verleend door een sessiebeheerders.
  3. Selecteer Type of plak e-mailadressen.
    Zie de Revu Hulpgids voor instructies voor andere invoermethoden.
  4. Voer de e-mailadressen in of plak deze. Revu verwijdert eventuele extra tekens.
    • Optioneel: Selecteer Bericht toevoegen om een persoonlijk bericht toe te voegen aan uw uitnodiging. Selecteer Bericht opslaan als u klaar bent.
    Er is een limiet van 100 e-mailadressen per batch met uitnodigingen voor een sessie.
  5. Selecteer Deelnemers uitnodigen.

Uw uitnodigingen zijn naar de gespecificeerde e-mailadressen gestuurd.

Uitnodigingen project en sessie accepteren vanuit het Studio-paneel

In vorige versies van Revu werd een Studio-project of -sessie alleen geaccepteerd vanuit een uitnodiging per e-mail. In Revu 20 kunt u een project- of sessie-uitnodiging direct vanuit het Studio-deelvenster accepteren, ter aanvulling op de uitnodiging per e-mail. Nieuwe uitnodigingen worden in realtime in uw Studio-deelvenster weergeven, en u kunt deelnemen wanneer u wilt.

Deelnemen aan een Studio-sessie in Revu 20

Een Studio-uitnodiging accepteren vanuit Revu:

1. Open Studio .
  2. Selecteer Projecten of Sessies .
  3. Selecteer het tabblad Niet aangemeld.
    Tip: Het aantal niet-aangemelde sessies of projecten verschijnt tussen haakjes.
  4.  Selecteer Aanmelden.

U hebt zich aangemeld bij het project of de sessie.

Stuur uitnodigingsherinneringen aan deelnemers die nog niet zijn aangemeld voor uw sessie of project.

Als u iemand hebt uitgenodigd om samen te werken aan uw project of sessie en hij of zij zich nog niet heeft aangemeld, kunt u een herinnering sturen. Herinneringen worden gestuurd aan de e-mailadressen die u in de originele uitnodiging hebt ingevoerd. U kunt ook een persoonlijk bericht aan de e-mailherinnering toevoegen voordat u hem verzendt.

Een herinnering voor een uitnodiging voor een Studio-sessie verzenden

Herinneringen sturen voor een sessie

1. Open de Sessie .
  2. Selecteer het tabblad Niet aangemeld.
  3. Selecteer de e-mailadressen waar u herinneringen aan wilt sturen; u kunt er meer dan één sturen.
    • Optioneel: Voer een persoonlijk bericht in dat in de herinneringse-mail wordt weergegeven.
  4. Selecteer Herinnering sturen.

Herinneringen sturen voor een project

1. Ga naar uw Project .
  2. Selecteer Projectinstellingen .
  3. Ga naar het tabblad Toegang gebruiker en sorteer op Aangemeld/Niet aangemeld.
  4. Selecteer de e-mailadressen waar u herinneringen aan wilt sturen; u kunt er meerdere selecteren.
  5. Selecteer E-mailherinnering om aan te melden.
    1. Optioneel: Voer een persoonlijk bericht in.
  6. Selecteer Herinnering sturen.

Houd bij wie er zich heeft aangemeld bij uw project of sessie

In Revu 20 kunt u gemakkelijk bijhouden wie er zich heeft aangemeld bij uw project of sessie door deelnemers te sorteren op de status "Aangemeld" of "Niet aangemeld".

Deze functie is alleen zichtbaar voor de eigenaar van een sessie, een deelnemer met toestemming deel te nemen aan de sessie of deelnemer met volledige controle.

Het bijhouden van de deelname verschilt een beetje, afhankelijk van of u dit doet in projecten of sessies.

Deelname aan een sessie volgen:

1. Ga naar uw Sessie .
  2. Onder deelnemers selecteert u het tabblad Niet aangemeld.

U ziet een lijst met mensen die zich niet hebben aangemeld voor uw sessie.

Deelname van het project volgen:

1. Ga naar uw Project .
  2. Open de Projectinstellingen.
  3. Selecteer Toegang gebruikers en sorteer op Aangemeld/Niet aangemeld.

U ziet een lijst met mensen die zich niet hebben aangemeld voor uw sessie.

De toestemmingen voor het project of de sessie instellen voordat deelnemers aanmelden

Voeg een extra laag beveiliging toe aan uw sessies en projecten met bijgewerkte toestemmingen. Nu kunt u de toestemmingen voor projecten of sessies instellen voordat deelnemers zich aanmelden.

Toestemmingen van deelnemers voor projecten instellen:

1. Open Projectinstellingen .
  2. Selecteer Toestemmingen.
  3. Selecteer Toevoegen en kies e-mailadressen. Selecteer OK wanneer u klaar bent.
  4. Wijzig de toestemmingen van deelnemers in het deel Toegepaste toestemmingen.
  5. Selecteer OK.

Toestemmingen van deelnemers voor sessies instellen:

1. Open Sessie-instellingen .
  2. Selecteer Toestemmingen.
  3. Selecteer Toevoegen en kies e-mailadressen. Selecteer OK wanneer u klaar bent.
  4. Wijzig de toestemmingen van deelnemers in het deel Toegepaste toestemmingen.
  5. Selecteer OK.

How-to

Revu 20

Studio

Aan de slag

Het versturen en accepteren van Studio-uitnodigingen is eenvoudiger dan ooit tevoren. Lees alles over Bluebeam Studio in dit artikel met stapsgewijze instructies en gif-animaties.