Hyperlinks werken niet in de presentatieweergave

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

Hyperlinks werken niet als Revu wordt gebruikt in de Presentatieweergave .

Oorzaak

Dit probleem wordt veroorzaakt doordat de Presentatieweergave een afbeelding van het bestand weergeeft in plaats van de originele PDF. Hoewel dit de snelheid van het renderen verbetert, bevat de afbeelding geen dynamische content, zoals hyperlinks.

Oplossing

Als u een volledige schermweergave met werkende hyperlinks nodig hebt, moet de paginaweergave op Aan pagina aanpassen (Ctrl+9) of Eén volledige pagina ingesteld zijn en schakelt u vervolgens naar de modus Volledig scherm door op F11 te drukken op uw toetsenbord. U kunt de modus Volledig scherm sluiten door nogmaals op F11 te drukken of op de knop Volledig scherm of Verlaten in de zwevende werkbalk te klikken.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Problemen oplossen

Documenten bewerken

U kunt geen Werksets verwijderen omdat de knop Verwijderen grijs is in het venster Werksets beheren.