Fout: ‘Sorry, deze combinatie klopt niet…’

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

Tijdens een poging om in te loggen in Studio of toegang te krijgen tot de Bluebeam Gateway met uw Bluebeam ID (BBID), krijgt u de volgende foutmelding:

Sorry, deze combinatie klopt niet. Controleer uw e-mailadres, wachtwoord en geselecteerde regio.

Sorry, deze combinatie klopt niet... Studio-fout

Oorzaak

U kunt deze foutmelding te zien krijgen om de volgende redenen:

• U heeft het e-mailadres van uw BBID verkeerd ingevoerd.
  • Uw Bluebeam ID is nog niet aangemaakt.
  • Uw account is nog niet formeel aangemaakt.
  • Uw account is gedeactiveerd.

Oplossing

Maak een account aan en probeer het opnieuw.

Als u deze foutmelding blijft krijgen nadat u uw wachtwoord opnieuw heeft ingesteld en/of uw account heeft gevalideerd, controleer dan of u de juiste serverregio heeft geselecteerd en uw e-mailadres correct heeft ingevoerd.

Als geen van bovenstaande stappen het probleem oplost, neem dan contact op met support@bluebeam.com en vraag of ze het account willen heractiveren.

Als uw BBID-account op verzoek van uw bedrijf is gedeactiveerd, heeft Bluebeam Technical Support toestemming nodig van de oorspronkelijke instantie die de deactivering heeft aangevraagd.