End of Life (EOL) van Studio Enterprise met ingang van 30 september 2024

Dit artikel is op 07.03.22 gewijzigd om de officiële end-of-life-datum te verlengen tot 30 september 2024.

Bluebeam heeft de ontwikkeling van Bluebeam Studio Enterprise stopgezet. Bluebeam heeft er onlangs voor gekozen zich te richten op cloudoplossingen die krachtige functies, tools en workflows bieden die vanaf elk apparaat en elke locatie toegankelijk zijn. Om deze langetermijnvisie te realiseren, hebben we de beslissing genomen om Studio Enterprise met ingang van 30 september 2024 stop te zetten.

Functionaliteit in de toekomst

• U heeft toegang tot de laatste patch voor Studio Enterprise, die enkele prestatieproblemen oplost. Neem contact op met support.nl@bluebeam.com om de patch te installeren.
  • U kunt uw Studio Enterprise-licentie(s) blijven gebruiken.
  • Revu 20 is de laatste clientversie die Studio Enterprise ondersteunt.
    Sommige functies van Revu 20 zijn niet compatibel met Studio Enterprise. Zie voor meer informatie het gedeelte Incompatible Features with Revu 20 van de Studio Enterprise End of Life Support Guide.
  • Hoewel de ontwikkeling en verkoop van Studio Enterprise gestaakt wordt, bieden we een gefaseerd technisch ondersteuningsplan voor klanten met een actief onderhoudsabonnement.

Ondersteuningsplan

Met ingang van 1 maart 2019 krijgen Studio Enterprise-klanten die op die datum een actief onderhoudsabonnement hebben toegang tot een gefaseerd ondersteuningsplan:

Fase 1 (jaar 1): maart 2019 – maart 2020 [ondersteuning voor kernproduct en configuratie]

• Inclusief toegang tot technische ondersteuning via e-mail en/of telefoon: ondersteuning bij configuratie, hulp bij het installeren van de laatste patch, optimalisaties.
  • Exclusief aanvullende patches, bugfixes, updates enzovoort.

Fase 2 (jaar 2): maart 2020 – maart 2021 [beperkte productondersteuning]

• Er wordt ondersteuning geboden voor eenvoudige vragen over workflow en functies (connectiviteit, actieve services enzovoort).

Uitbreiding van fase 2 (jaar 3): maart 2021 – 30 september 2024 [beperkte productondersteuning]

• Ondersteuning voor eenvoudige vragen over workflow en functies (connectiviteit, actieve services enzovoort).
  • Ondersteuning voor Revu 20 wordt toegevoegd.

Na 30 september 2024: geen ondersteuning

• Er wordt niet langer ondersteuning geboden.

Meer informatie over EOL

Lees dit artikel voor meer informatie over onze ondersteunde producten/versies.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Configuratie

Studio Enterprise

Installatie

Onderneming

Bluebeam heeft de ontwikkeling van Bluebeam Studio Enterprise stopgezet. Lees meer over uw opties en wat er met uw omgeving gebeurt.