Meld u aan en beheer meldingen vanaf de Bluebeam Statuspagina

Van toepassing op:

• Alle versies van Revu

Als u de huidige status van de services van Bluebeam wilt opzoeken — zoals Studio U.S., Studio U.K. en Licensing — gaat u naar de Bluebeam® Cloud Services Statuspagina.

De statuspagina wordt bijgewerkt als er iets verandert. Vernieuw de pagina om de actuele informatie te zien, of meld u aan voor het ontvangen van e-mailmeldingen als de status van een server verandert. Meldingsvoorkeuren kunnen uitgebreid worden gepersonaliseerd zodat u alleen de informatie ontvangt die voor u relevant is.

Meldingen per e-mail zijn alleen beschikbaar in het Engels.

Aanmelden voor statusupdates

1. Ga naar de Statuspagina.
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Er verschijnt een pop-upvenster onder de knop. Voer uw e-mailadres in het veld E-mail in.
  4. Klik op Aanmelden onder het e-mailveld.

Hierna wordt u naar een nieuwe pagina geleid, waar uw aanmelding wordt bevestigd. Van daaruit kunt u uw voorkeuren voor meldingen bewerken. Zie hieronder voor meer informatie.

Om voor een tijdige levering van meldingse-mails te zorgen, raden we u aan uw specifieke IP-adres op een whitelist te zetten: 161.38.197.85.

Meldingsvoorkeuren openen

Als u een e-mailmelding hebt ontvangen van Bluebeam Status (noreply@bluebeamstatus.com), klikt u op de link Uw abonnement beheren onderaan de e-mail om uw voorkeuren te wijzigen.

U kunt ook uw voorkeuren wijzigen door het volgende te doen:

1. Ga naar de Statuspagina.
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Klik in de pop-up op Mijn abonnement beheren.
    Mijn abonnement beheren
  4. Voer uw e-mailadres in het veld E-mail in.
  5. Klik op Voorkeurenkoppeling verzenden.
    Voorkeurenkoppeling verzenden
  6. Ga naar uw Postvak IN en zoek naar een e-mail van noreply@bluebeamstatus.com. Vergeet niet uw spammap te controleren.

placeholder

7. Klik op de link in de e-mail.
    Deze koppeling is tijdelijk en kan niet opnieuw worden gebruikt. Herhaal dit proces als u uw voorkeuren nogmaals wilt aanpassen.

Meldingen bewerken

Als u zich nog niet hebt aangemeld voor meldingen, volgt u de aanwijzingen voor aanmelden voor statusupdates.

Volg de onderstaande instructies om de huidige voorkeuren te wijzigen.

• Verander uw Meldingsniveau. Dit heeft invloed op het soort meldingen dat u ontvangt.
    • Normaal is het standaard niveau. U ontvangt meldingen voor de meeste gebeurtenissen, maar u ontvangt geen gedetailleerde informatie over de uitgave.
    • Alle verzendt meldingen voor alle meldingsgebeurtenissen.
    • Kies Aangepast om te specificeren welke soort meldingen u wilt ontvangen.
  • Onder het Meldingsniveau kunt u selecteren over welke serveronderdelen u meldingen wilt ontvangen.

Als u klaar bent, klikt u op Aanmelding bijwerken om de veranderingen toe te passen.

Afmelden voor meldingen

Volg deze stappen om u af te melden voor statusmeldingen:

1. Ga naar status.bluebeam.com.
  2. Klik op de knop Aanmelden.
  3. Klik op Mijn abonnement beheren onderin het pop-upvenster Abonnementsmethode.
    Mijn abonnement beheren
  4. Voer uw e-mailadres in het daarvoor bestemde veld in en klik op Voorkeurenkoppeling versturen.
    Voorkeurenkoppeling verzenden
  5. U ontvangt een e-mail van noreply@bluebeamstatus.com met een koppeling om uw abonnementsvoorkeuren te beheren.
  6. Klik op de koppeling. De pagina Abonnementen bewerken opent in een nieuw tabblad.
  7. Scrol naar beneden en klik op Afmelden.

U ziet een bericht waarin wordt bevestigd dat u zich heeft afgemeld.

How-to

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Studio

Voorkeuren

Lees hoe u de huidige status van de diensten van Bluebeam kunt opzoeken, waaronder Studio VS, Studio VK en licentiëring.